Λατρεύω τις μακαρονάδες και μου αρέσει να πειραματίζομαι με νέες γεύσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ανεβάσει συνταγές με τη λατρεμένη μου pasta (με κόκκινη σάλτσα, με κιμά, με μανιτάρια, με μελιτζάνα, με γαρίδες, μακαρονοσαλάτα)

Για μένα είναι το καλύτερο comford food -εντάξει δεν είναι ότι πιο υγιεινό για τις βραδινές λιγούριες, αλλά για μεσημεριανό και όταν θέλεις κάτι γρήγορο είναι το καλύτερο και το νοστιμότερο. Αν είσαι αρχάριος/α στην κουζίνα αυτή η συνταγή δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου.

Ακόμα μια φορά που ήθελα να ετοιμάσω κάτι γρήγορο και νόστιμο δεν αντιστάθηκα σε μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα, πιπεριές, μανιτάρια και τριμμένο ανθότυρο.

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια

5 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες

1 μικρό κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο (ότι προτιμάς)

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά πράσινη

μανιτάρια

ανθότυρο

αλάτι

λάδι

Εκτέλεση

Βράζω τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε μια κατσαρόλα βάζω την ψιλικομμένη ντομάτα, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια ρίχνω αλάτι και αφήνω τη σάλτσα μου να δέσει. Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτω τα μακαρόνια τα ανακατεύω καλά. Σερβίρω σε βαθύ πιάτο τριμμένο ανθότυρο.

Extra tip

-Μπορείς να προσθέσεις καλαμπόκι και ελιές στη σάλτσα.