Το πρώτο Πάσχα της νέας δεκαετίας είναι εντελώς διαφορετικό. Ποιος θα περίμενε όταν γιορτάζαμε με βεγγαλικά και αμέτρητες υποσχέσεις την έλευση του 2020, της νέας δεκαετίας, πως το Πάσχα θα μας έβρισκε μέσα στα σπίτια μας, αντιμέτωπους με όλες τις παρελθοντικές επιλογές μας και με μια περίεργη σιωπή.

Το φετινό Πάσχα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, αλλά μπορεί να είναι και το πιο ουσιαστικό.

Ίσως έφτασε η στιγμή να αναστήσουμε πραγματικά τις (ταλαιπωρημένες) ψυχές μας. Όλοι μας έχουμε σπαταλήσει χρόνο για την εικόνα μας, για να κάνουμε ανούσια πράγματα για να “δειχτούμε” στους άλλους χωρίς να εξελίσσουμε την ψυχή μας. Μήπως, επιτέλους, ήρθε η ώρα να ακούσουμε το “μέσα ” μας για να αποκτήσουμε τις ζωές που πραγματικά θέλουμε; Και οι στόχοι που βάζουμε κάθε Πρωτοχρονιά να αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα;

Να πιστρέψουμε στον Εαυτό μας, να τον αγαπήσουμε και να γίνει η καλύτερη μας παρέα για να καταφέρουμε να απολαμβάνουμε όλες αυτές τις μικρές στιγμές, οι οποίες έχουν μεγάλη αξία και το καταλάβαμε τώρα που μας τις απαγορεύσανε.

Να Αναστήσουμε τις ψυχές μας δίνοντας απλόχερα αγάπη κι ένα χαμόγελο στο συνάνθρωπο μας. Να Αναστήσουμε τις ψυχές μας για να φέρουμε το χαμόγελο στη ζωή μας. Να Αναστήσουμε τις ψυχές μας για να απολαύσουμε κάθε στιγμή: με τα καλά και τα κακά.

Να Αναστήσουμε τις Ψυχές μας για να γίνουμε πιο προσαρμοστικοί και να αντιμετωπίζουμε τις όποιες αλλαγές έρχονται απρόσκλητες ή μη…

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μπαίνετε στο Solife και μου στέλνετε ιδέες, μου λέτε τη γνώμη σας και έχουμε επαφή.

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ