Ο φούρνος «Βενέτης» έχει γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια, καθώς τα προϊόντα είναι πολύ νόστιμα και με την καλύτερη πρώτη ύλη. Προσωπικά, επιλέγω πολύ συχνά να αγοράζω προϊόντα από το γνωστό φούρνο και στα αγαπημένα μου είναι το ψωμί, σου προτείνω να δοκιμάσεις τη μπαγκέτα, η γιαννιώτικη κοτόπιτα, η χορτόπιτα με τυρί και το τσουρέκι.

Το νέο concept καταστήματος, η Cremeria Veneti άνοιξε πρόσφατα στην Κηφισιά στην οδό Τατοϊου 110, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η λειτουργία τριών σημείων Cremeria εντός τριών μεγάλων καταστημάτων BΕΝΕΤΗ 1948, στα Χανιά, στη Φιλοθέη και στην Κάτω Κηφισιά. Υπολογίζεται ότι δέκα συνολικά καταστήματα θα ανοίξουν στην Αττική μέσα στο 2021.

Η cremiera Veneti προσφέρει στον καταναλωτή παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας με κύριο συστατικό το φρέσκο γάλα.

Το νέο κατάστημα λειτουργεί ως γαλακτοπωλείο, ζαχαροπλαστείο και gelateria και δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθεύεται προϊόντα που παράγονται εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται για μια νέα αλυσίδα boutique γαλακτοπωλείου με αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον χώρο των γαλακτοκομικών από βιοτεχνικές φάρμες ελληνικού γάλακτος.

Στο νέο μοντέλο-κατάστημα βρίσκει κανείς εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, γιαούρτια, κρέμες και ρυζόγαλα αλλά και προϊόντα gelateria όπως παγωτό συσκευασμένο, σε μορφή κιλού, τούρτες παγωτό, σε μεγάλη ποικιλία ιταλικών και ελληνικών γεύσεων.

Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να παραγγείλει και να παρακολουθήσει ένα ολόφρεσκο γλυκό της στιγμής να παρασκευάζεται μπροστά του: ένα «ζωντανό» μιλφέιγ, ένα προφιτερόλ «της ώρας», μία μους σοκολάτας ή μία τούρτα της αρεσκείας του, προσφέρονται τη στιγμή της δημιουργίας τους από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας.

H CREMERIA VENETI διαθέτει επίσης ταρτελέτες φρούτων ημέρας, φυσικούς χυμούς και ιταλικό καφέ.