Γράφει η Αναστασία Ριζοκώστα massage therapist- Energy healer

Ναι αγαπημένοι μου, είναι γεγονός! Και πιθανόν αρκετοί από εσάς να το έχετε διαπιστώσει ήδη, μέσα από τη δική σας εξερεύνηση και τις προσωπικές σας εμπειρίες.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που άρχισα να παρατηρώ ότι κάθε φορά που έδινα λίγο περισσότερη σημασία σ’ ένα πονεμένο μέλος του σώματός μου (γιατί από κάποια ηλικία και πέρα, όλο και κάτι θα σε πονάει για τους δικούς του λόγους), ο πόνος έφευγε την επόμενη μέρα. Κάθε φορά που μπορεί να χτύπαγα κάπου ή να έκανα μια μικρή πληγή, επουλωνόταν πολύ πιο γρήγορα αν της «μίλαγα»! Με αποκορύφωμα ένα συμβάν που έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Γλίστρησα σε πεζοδρόμιο, έπεσα φαρδιά – πλατιά κάτω στηριζόμενη στο αριστερό μου χέρι και καταλαβαίνετε τι επακολούθησε. Πόνος πολύς σε ουρίτσα και χέρι. Το θέμα είναι ότι είμαι μασέρ και ενεργειακή θεραπεύτρια και τα χέρια μου είναι τα εργαλεία μου! Φυσικά και δεν μπορούσα να δουλέψω. Αφού λοιπόν πέρασε το πρώτο σοκ και ο πόνος των πρώτων ημερών, σκέφτηκα ότι είναι καιρός να βάλω σε εφαρμογή αυτό που ξέρω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό. Κάθε μέρα λοιπόν «κουβέντα» με το χέρι και κατανόηση απέναντί του και υπόσχεση ότι θα είμαι πιο προσεκτική στο μέλλον. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν αισθητά. Πρέπει να σας πω εδώ ότι, εκτός από ένα ομοιοπαθητικό, δεν πήρα ούτε ένα παυσίπονο και δεν πήγα και σε γιατρό. Αλλά αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία έτσι; Το αποτέλεσμα ήταν μετά τις γιορτές να αρχίσω και πάλι να δουλεύω κανονικότατα.

Είμαστε ολότητα, σώμα-πνεύμα-ψυχή, είναι ΕΝΑ!! Επίσης το σώμα μας είναι το τελειότερο «εργοστάσιο» που υπάρχει στον πλανήτη. Μέσα μας υπάρχει όλη η σοφία του σύμπαντος, γεννιόμαστε μ’ αυτήν, και η ικανότητα και δυνατότητα να καταφέρουμε ότι εμείς θελήσουμε. Μέσα μας υπάρχουν και όλοι οι μηχανισμοί ίασης που μπορούμε, αν είμαστε σε επαφή με το σώμα μας, να τους «τραβήξουμε» στην επιφάνεια και να τους αξιοποιήσουμε, έτσι ώστε να μην αφήσουμε το σώμα να νοσήσει βαριά και πιθανώς ανεπανόρθωτα.

Το να προσπαθήσουμε, στην αρχή, και να το κάνουμε αυτόματα στη συνέχεια, να ακούμε τι μηνύματα μας στέλνει το σώμα μας και να συνδιαλεγόμαστε μαζί του, είναι μια διαδικασία που μπορεί να αποδειχτεί πολύ συναρπαστική.
Η βάση της είναι στο τι συνάψεις έχει ο εγκέφαλός μας πάνω σ’ αυτό το θέμα και στο πώς μπορούμε να τον επαναπρογραμματίσουμε για να εγκαταστήσει καινούργιες και πιο χρήσιμες για μας, για την ευεξία μας και το ευ ζην μας γενικότερα.
Γιατί ο εγκέφαλος, που είναι κι αυτός μέρος του σώματος και πολύ σημαντικό μάλιστα, μπορεί να πάρει καινούργιες εντολές και να φτιάξει καινούργιες συνάψεις, αρκετές φορές στη διάρκεια της ζωής μας.

Οπότε, αγαπημένοι μου, έτσι σαν παιχνίδι, καθήστε αναπαυτικά μια μέρα στον καναπέ, στο κρεβάτι σας ή όπου εσείς θέλετε που να είναι ήσυχα και ήρεμα και κάντε μια βουτιά προς τα μέσα! Κλείστε τα μάτια και ακούστε την καρδιά σας, το αίμα που κυλάει μέσα σας. Επισκεφθείτε νοερά κάθε όργανο του σώματός σας, αυτά τα όργανα που μας κρατάν ζωντανούς, που δουλεύουν νύχτα-μέρα, ασταμάτητα, αδιαμαρτύρητα και με πολλη -πολλή αγάπη για εμάς, για την υγεία μας, για την επιβίωσή μας. Δώστε τους το σήμα ότι αναγνωρίζετε και εκτιμάτε το έργο τους, ευχαριστήστε τα και αισθανθείτε τι έχουν να σας πουν. Μπορεί να μάθετε πολλά από τη διαδικασία αυτή, περισσότερα απ’ ότι περιμένετε ή νομίζετε. Απλά ακούστε το σώμα σας…… ακούστε εσάς.

Λίγα λόγια για την Αναστασία Ριζοκώστα, Massage therapist – Energy healer
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω (προς το παρόν) στη Λαμία. Προέρχομαι από μια οικογένεια που πάντα μας προέτρεπε να διευρύνουμε, όσο γίνεται, μπορούμε και θέλουμε, τις γνώσεις μας (εγκυκλοπαιδικές και κοινωνικές). Αυτή η προτροπή, μαζί με το ανήσυχο πνεύμα μου, την ανεπτυγμένη διαίσθησή μου και το γεγονός ότι μεγάλωσα μέσα στο εμπόριο, με οδήγησε σε μια πολύ πλούσια σε εμπειρίες ζωή. Και ήταν σαν όλα να συνέτειναν ώστε να φτάσω εδώ που είμαι τώρα. Παίρνοντας λοιπόν όλη αυτή την εμπειρία ζωής, και σαφώς την κατάλληλη εκπαίδευση, δημιούργησα πριν λίγα χρόνια, το «Euforia». Έναν χώρο που προσφέρει φροντίδα κι αγάπη μες απ’ την καρδιά μου, σε όλους όσους επιλέξουν να τον επισκεφθούν, είτε με φυσική είτε με διαδικτυακή παρουσία.
www.euforia.gr
www.facebook.com/anastasia.rizokosta/
www.facebook.com/www.euforia.gr