Το φετινό καλοκαίρι, μετά την πανδημία του covid, είναι διαφορετικό τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στις  επιλογές μας.  Η εστίαση έχει περάσει σε μια νέα εποχή και το wine&cocktail bar “Θα σε κάνω Βασίλισσα” έχει τη δική του πρόταση τόσο στο μενού με έμφαση στα φαγητά του δρόμου (που όλοι μας απολαμβάνουμε με χαρά) μέχρι και στην προσθήκη των cocktails -γιατί καλοκαίρι χωρίς cocktail δεν γίνεται!

Για πρώτη φορά, εκτός από την λίστα με τα κρασιά, εκτός από την λίστα με τα Premium Spirits, στο “Θα σε κάνω Βασίλισσα” υπάρχει και λίστα με cocktails -από τον mixologist Περικλή Λιατόπουλο, της ομάδας Barphilosophy.

Ο Chef Σπύρος Κοντός βλέπει το Bar Food αλλιώς. Ξεκινώντας από την ιδέα να είναι όλα ατομικά, κατέληξε στο σουβλάκι… αλλιώς. Γιατί τελικά Bar Food σαν το σουβλάκι δεν έχει. Χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, τόνος, λαχανικά, με διάφορες μαρινάδες, σάλτσες και συνοδευτικά, για να συνδυάζονται με ότι θέλεις να πιεις.  Συμπληρώνοντας με ιδέες όπως Fish &amp, Chips, Γαρίδες σε πικάντικη τεμπούρα και άλλα, έφτιαξε μια νέα πρόταση φαγητού στο Bar.

Το wine&cocktail bar βλέπει και τις μουσικές μας αλλιώς. Πολλές νέες συνεργασίες με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς, θα στρογγυλέψουν το γεμάτο, περίεργες γωνίες, φετινό  καλοκαίρι.

Και κάτι τελευταίο: Όλα τα κάναμε, του δρόμου. Στο πολύ μεγάλο εξωτερικό χώρο που διαθέτει μπροστά στην Ιερά Οδό. Δεν μπορούν να φέρουν θάλασσα, ούτε παραδείσια πουλιά, αλλά οι καταπληκτικές αιωνόβιες ελιές, που φύτεψε πρόσφατα ο Δήμος Αθηναίων στα τεράστια παρτέρια συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό.

«Άλλωστε αυτό δεν περιμέναμε όλοι στην καραντίνα; Ότι θα έρθει το Ελληνικό
καλοκαίρι και θα τα ξεπεράσουμε όλα. Άντε να δούμε…» Δ.Λ.

 

Διεύθυνση: Βέροιας 13 & Ιερά Οδός 64, Βοτανικός
Ωράριο: Τρίτη – Κυριακή 20:00 – 02:00
Κρατήσεις:  2103459299 – 6980486175