Με δύο υψηλής ποιότητας, μοναδικά στην κατηγορία τους brands, δίνει μία νέα επιλογή στους λάτρεις του ουίσκι.
Τα Writers’ Tears και Τhe Irishman αποτελούν μία premium παρουσία που αξίζει να δοκιμάσετε. Αναβαθμίζουν τη γκάμα της προσωπικής και επαγγελματικής κάβας και συνιστούν την απόλυτη πρόταση για τους γευσιγνώστες.

Writers’ Tears
Το μοναδικό, intellectuel, φτιαγμένο για να εμπνέει Writers’ Tears, συναρπάζει και συγκλονίζει τις αισθήσεις. Απογειώνει την γεύση, προκαλεί την όραση και ικανοποιεί την όσφρηση.
Είναι ένα ουίσκι με ιστορία, που ξεπερνά τα όρια και τα σύνορα της πατρίδας του και δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται στη λίστα των ‘Top Trending Brands 2021’ του Drinks International. Φεύγει από τους φανατικούς των ιρλανδέζικων και απευθύνεται σε κάθε φίλο του ουίσκι. Μια γευστική πρόταση χωρίς σύνορα που φτιάχτηκε για να εμπνέει. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός που παντρεύει το Single Malt με το Single Pot whiskey… δεν είναι τυχαίο που στην Ιρλανδία το ονομάζουν “Η σαμπάνια των ιρλανδέζικων ουίσκι”.
Δημιουργήθηκε προς τιμήν, όχι μόνο των μεγάλων Ιρλανδών συγγραφών, αλλά κάθε καλλιτέχνη που αναζητά την έμπνευση. Τα χαλαρωτικά χαρακτηριστικά του βοήθησαν πολλούς μεγάλους Ιρλανδούς συγγραφείς να παράγουν εμπνευσμένα έργα ποίησης και πεζογραφίας.
Λέγεται ότι “Όταν οι Ιρλανδοί συγγραφείς έκλαιγαν, έκλαιγαν δάκρυα από ουίσκι”.

The Irishman
Το φινετσάτο, με βαριές περγαμηνές The Irishman, μπορείτε να το απολαύσετε σε 12άρι Single Malt αλλά και Single Malt Small Batch. Πρωταθλητής του Irish Single Malt, με εξαιρετική παρουσία, υψηλή αισθητική και χαρακτήρα άμεσο, καθαρό, που τον καταλαβαίνεις αμέσως.
Γεννήθηκε από την εμπειρία και την επαναπροσέγγιση παλαιών συνταγών, δίνοντας ένα αποτέλεσμα φανταστικό. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες. ( Αθηνα: Καβα Ανθιδης , Kylix, Καβα Vegera, Καβα Ποτοεισαγωγικη, Καβα Νεκταρ . Θεσσαλονικη: Destillado. Βόλος: Κάβα Πασχούλης).