Θέλω να τρώω ψάρι τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα. Η συγκεκριμένη συνταγή βγήκε τυχαία, καθώς έκανα πολλές και διαφορετικές παραλλαγές σε σάλτσες για να αλλάξω λίγο τη γεύση. Γιατί ψητό ή βραστό το ψάρι θα το βαρεθείς. Επιπλέον, ήθελα να ξεγελάσω το μικρό μου για να φάει λαχανικά (ευτυχώς τρώωει ψάρι!).

Εκτιμώμενος χρόνος: 30 λεπτά ψήσιμο / 10 λεπτά προετοιμασία
Οδηγίες εκτέλεσης

Βάζω το ψάρι στο ταψί και απλώνω όλα τα λαχανικά. Σε ένα μπολ φτιάχνω τη σάλτσα: βάζω τον χυμό πορτοκαλιού, τη μουστράρδα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, δρεντρολίβανο -αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις και λίγο μέλι). Ανακατεύουμε πολύ καλά και ρίχνουμε τη σάλτσα μόνο πάνω από τα λαχανικά.

Στο ψάρι θα ρίξω μόνο αλάτι, λαδάκι και λίγο δεντρολίβανο. Βάζω το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.