Η ηθοποιός Hally Berry  έδωσε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram την αγαπημένη της DIY μάσκα προσώπου. Και εμείς ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε γιατί η καραντίνα θέλει την.. ομορφιά της!

Προσωπικά απολαμβάνω πολύ τις DIY μάσκες για τα μαλλιά  για το πρόσωπο  αλλά και για τα σκασμένα χείλη -ειδικά το χειμώνα. Φροντίζω μια φορά τη βδομάδα να φτιάχνω σπιτικές μάσκες με 2-3 υλικά που έχω πάντα στην κουζίνα μου.

Και πάμε τώρα στην αγαπημένη “σπιτική” μάσκα ενυδάτωση που κάνει η Hally Berry για να έχει μια νεανική επιδερμίδα. «Σήμερα, μοιράζομαι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για μάσκες προσώπου στο σπίτι, χρησιμοποιώντας συστατικά που πολλές από εσάς θα έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Αυτή η μάσκα φωτίζει, σφίγγει, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ενισχύει τη φυσική λάμψη. Plus: Είναι εξαιρετικά εύκολη!» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της selfie που δημοσίευσε στο instagram προφίλ του workout brand της, Respin.

https://www.instagram.com/p/B_LDPgSjQvx/

Υλικά που χρειάζεσαι:

2 κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι φιλτραρισμένο
1 πρέζα κουρκουμά σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1/4 φλιτζάνι γιαούρτι

Πώς φτιάχνεται:

Σε ένα καθαρό μπολ ρίξε όλα τα παραπάνω υλικά και ανακάτεψε πάρα πολύ καλά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε μία γενναιόδωρη στρώση στο πρόσωπό και άφησε τη μάσκα  να δράσει για 3 λεπτά. Πρόσθεσε μια δεύτερη στρώση και περίμενε άλλα 10 λεπτά. Στο τέλος, ξέπλυνε με κρύο νερό και άπλωσε την ενυδατική κρέμα σου.