Θέλεις να έχεις όλες τις ημέρες του χρόνου λαμπερή, αναζωογονημένη και νεανική επιδερμίδα; Για να το πετύχεις απλά χρειάζεται να δοκιμάσεις την νέα σειρά περιποίησης της Bioten.

Η δική μου καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και επιθυμώ να έχω λαμπερή επιδερμίδα που να ακτινοβολεί. Τα καθημερινά ραντεβού, τα ταξίδια, συν οι δραστηριότητες με μικρό παιδί δεν σε αφήνουν πάντα να ασχοληθείς με εσένα, αλλά ο χρόνος για τον εαυτό θέλω να είναι πολύτιμος. Ο σύμμαχος μας είναι πάντα μια σωστή σειρά περιποίησης όπου η επιδερμίδα θα φαίνεται νεανική και πάνω από όλα με τα κατάλληλα προϊόντα.

Tο αγαπημένο brand φυσικής περιποίησης, αντλώντας έμπνευση για μία ακόμα φορά από τη φύση, παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, bioten vitamin C.

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες! Γνώριζες, όμως, ότι αποτελεί ένα δυνατό σου σύμμαχο, για την ανάδειξη της πιο λαμπερής εκδοχής σου; Πώς; Προστατεύει το κολλαγόνο και αναγεννά φυσικά το δέρμα, ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, έχει αντιοξειδωτική δράση και σου χαρίζει μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

Και όλα τα παραπάνω, 365 ημέρες το χρόνο, αφού η σειρά Vitamin C περιέχει σταθερή και υψηλή ανεκτικότητα βιταμίνης C, προσφέροντάς μάς λαμπερή, αναζωογονημένη και νεανική επιδερμίδα.

Η νέα σειρά αποτελείται από:
-κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας με 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime

-αμπούλες λάμψης και αντιγήρανσης που περιέχουν κατά 5% ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμίνης C και ενός αμινοξέος που ενισχύει τη λάμψη
-την υφασμάτινη μάσκα bioten vitamin C, συνώνυμο της αναζωογόνησης και της ενυδάτωσης.

Η φύση μας φροντίζει και τη φροντίζουμε κι εμείς

Η σειρά bioten vitamin C αποτελεί την πιο φυσική επιλογή για τη φροντίδα του προσώπου, αφού η σύσταση όλων των προϊόντων της είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον. Οι συσκευασίες τους είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλωμένο γυαλί. Η bioten, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για σεβασμό προς τη φύση, έχει λάβει την πιστοποίηση FCS 1 , για βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε φυσικά & online supermarket και καταστήματα
καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο biotencosmetics.com