Το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να κρατάμε την επιδερμίδα μας συνεχώς ενυδατωμένη. Το απαιτητικό ωράριο, τα συνεχόμενα ταξίδια καμία φορά δεν μου επιτρέπουν να ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα μου έτσι ώστε να πίνω πολύ νερό ή να απολαμβάνω φρούτα που με κρατούν ενυδατωμένη. Για αυτό βρήκα τη λύση μέσα από τη νέα ενυδατική κρέμα της Clinique.

Η ενισχυμένη ενυδατική gel-κρέμα που έχουμε αγαπήσει όλες οι γυναίκες τώρα με ανανεωμένη σύνθεση. Παρέχει ενυδάτωση που εισχωρεί σε πάνω από 10 στιβάδες βαθύτερα και χαρίζει 100 ώρες ενυδάτωσης για «γεμάτη», λαμπερή επιδερμίδα ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.

Η Τεχνολογία Αυτο-Αναπλήρωσης βοηθά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού, παρέχοντας συνεχή ενυδάτωση. Μετά από μία χρήση, η σύνθεση αυτή ενισχύει άμεσα την ενυδάτωση κατά 174% και την ασπίδα υγρασίας της επιδερμίδας κατά 37% σε μόλις 4 εβδομάδες.

Η νέα ενυδατική- gel κρέμα της Clinique απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας (1,2,3,4). Εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή κάτω από το μακιγιάζ, σε περιοχές που εμφανίζουν ξηρότητα ή ως μάσκα 5 λεπτών.

Τι δήλωσαν οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν την ενυδατική κρέμα της Clinique μετά από μια εβδομάδα από την εφαρμογή της

99% δήλωσε επιδερμίδα με αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης
95% δήλωσε επιδερμίδα που δείχνει πιο «γεμάτη»
91% δήλωσε ότι η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή
98% δήλωσε επιδερμίδα που νοιώθει πιο ανθεκτική
95% δήλωσε επιδερμίδα με πιο υγιή αίσθηση


Πιο Βιώσιμη Συσκευασία: τα βάζα των 30ml και 50ml έχουν δημιουργηθεί από γυαλί. Απλώς αφαιρείτε το καπάκι, ξεπλένετε το βάζο και τοποθετείτε σε έναν κάδο ανακύκλωσης.