Το άρωμα του Tom Ford Tubereuse Nue θα το λατρέψεις. Μια νέα οσφρητική εμπειρία, όπου το άνθος τουμπερόζας, με την τολμηρή φήμη, αναμειγνύεται με την απροκάλυπτη ισχύ που αναδύουν οι βελούδινες νότες suede. Γνωστή ως “Ερωμένη της νύχτας,” η τουμπερόζα είναι εύθραυστη και διακριτική την ημέρα, αποκαλύπτοντας την αληθινή της κυριαρχία τα μεσάνυχτα, όταν ανθίζει. Ο μοναδικός χαρακτήρας της αναδεικνύεται κάτω από το σεληνόφως, ενώ για να ανθίσει τη βοηθούν νυκτόβιοι επικονιαστές. Καθώς πέφτει η νύχτα, αποκαλύπτεται ο διττός χαρακτήρας του περιβόητου και μεθυστικού αρώματος της με σαγηνευτικά μπαχαρικά, απελευθερώνοντας ακραίο μαγνητισμό.

Οι νότες κορυφής από λευκά άνθη, τουμπερόζα και γιασεμί, φανερώνουν ένα παραπλανητικά αθώο άρωμα, εκπέμποντας βαθύ αισθησιασμό- ενώ οι νότες από πιπέρι timut ενισχύουν το ερωτικό αποτύπωμα, σε αυτό το μυστικιστικό λίκνισμα των αισθήσεων. Στο αποκορύφωμα του αρώματος, η βελούδινη συγχορδία από δέρμα suede αποπνέει φιλήδονη αύρα, που τυλίγεται από ξυλώδες πατσουλί και agarwood musk, αιχμαλωτίζοντας έτσι το ερωτικό λυκόφως και αυξάνοντας την λαχταρά της προσμονής.

Η συσκευασία

Το TUBÉREUSE NUE διατίθεται σε ματ ιβουάρ εκδοχή του εμβληματικού μπουκαλιού της Private Blend Collection. Η συσκευασία των 50ML με την απαλή ροζ ετικέτα και τις επίχρυσες λεπτομέρειες, έχει την κομψή αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός πιονιού από σκάκι, ενώ το Decanter των 250ML προσδίδει μεγαλειώδη πολυτέλεια στο μπουντουάρ ή στον χώρο περιποίησης.