Το χειμώνα με τη χαμηλή θερμοκρασία και την υγρασία τα χείλη είναι ξηρά. Η σωστή ενυδάτωση τα βοηθάει ώστε να μην σκάνε και γεμίζουμε πληγές.

Εγώ, εκτός από τα ενυδατικά προϊόντα που βρίσκω στο φαρμακείο, φτιάχνω μια δική μου κρέμα προκειμένου να προφυλάσσω τα χείλη μου και να είναι πάντα υγιή και λαμπερά.

Λοιπόν, με δύο μόνο υλικά που έχεις στη κουζίνα σου μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ενυδατική κρέμα για σκασμένα χείλη.  Σε ένα μικρό μπολ ανάμειξε μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι –όχι με χαμηλά λιπαρά γιατί θα είναι πιο νερουλό- και μισό λεμόνι. Έπειτα, απλώνεις το μείγμα στα χείλη σου, το αφήνεις για 20 λεπτά περίπου και το ξεβγάζεις με χλιαρό νερό. Το λεμόνι βοηθάει στην αποκατάσταση των κυττάρων και έτσι τα χείλη σου θα είναι ενυδατωμένα με φυσικό τρόπο.

Μια φορά τη βδομάδα που αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου φρόντισε να φτιάχνεις την συγκεκριμένη σπιτική, ενυδατική κρέμα. Θα ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα. Επίσης μετά από μια καλή ενυδάτωση στα χείλη το κραγιόν διαρκεί περισσότερο.