Είμαι σίγουρη πως έχεις ακούσει για το ρόφημα “Cheese Tea”, το οποίο έχει χιλιάδες θαυμαστές στην Ασία και την Αμερική. Εδώ κι λίγο καιρό το παγωμένο τσάι με την τυρένια γεύση που δημιουργούν μια ανατρεπτική γεύση ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από τα Coffee Island.

Ένα απαιτητικό ηλιόλουστο πρωινό με τα deadlines να πιέζουν αποφάσισα να κάνω ένα break πριν επιστρέψω στο γραφείο για να δοκιμάσω το νέο ρόφημα. Φτάνοντας στα Coffee Island ο χρόνος σταμάτησε, το μυαλό έφυγε από τα deadlines και τώρα το δίλημμα ήταν οι γεύσεις του παγωμένου τσαγιού: φράουλα, lime ή ιβίσκος. Κι αποφάσισα να διαλέξω το πρώτο -λατρεύω τη φράουλα (και) στο τσάι μου.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο δεν μπόρεσα να αντισταθώ και δοκίμασα αρχικά την τυρένια μους, η οποία πραγματικά με ενθουσίασε (και μου χάρισε ένα μουστάκι). Έπειτα δοκίμασα μαζί τον εκρηκτικό συνδυασμό και ενθουσιάστηκα με το γευστικό αποτέλεσμα. Το κρύο τσάι καλύπτεται από ένα αφρώδες –σαν μους- ψηλό λευκό «στρώμα», φτιαγμένο από cream cheese και γάλα, κάνοντας την κάθε γούλια του, πλούσια και μοναδική. Οι λεπτές αλμυρές νότες τυριού συναντούν τη γλυκιά και φρουτώδη γεύση του τσαγιού, προσφέροντας έναν απίθανο γευστικό συνδυασμό.

Η fun πλευρά του νέου ροφήματος δε σταματά όμως μόνο στην πλούσια γεύση του. Το Cheese Tea έφτασε και με το δικό του νέο ποτήρι, 100% ανακυκλώσιμο, με ειδικό στόμιο στο καπάκι έτσι ώστε να το απολαμβάνεις χωρίς καλαμάκι. Έτσι, με μια γενναία γουλιά πετυχαίνεις τον σωστό συνδυασμό της αλμυρής «τυρένιας» κρέμας και του κρύου τσαγιού, που, εκτός από τη γεύση, σου αφήνει και την υπογραφή της. Το τυρένιο σου μουστάκι!

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπες στο https://www.coffeeisland.gr/cheese-tea ενώ μπορείς να το απολαύσεις σε ένα από τα καταστήματα της Coffee Island ή να το παραγγείλεις το μέσα από το app της Coffee Island ή το site www.coffeeisland.gr και πες και εσύ “Cheeese TEA”!

Εσύ ποια γεύση θα δοκίμαζες πρώτα;