Το ταξίδι στον κόσμο του καφέ δε σταματά στην Coffee Island. Η δημιουργική ομάδα από την Πάτρα αυτή τη φορά, ανανεώνει πλήρως και δημιουργεί από την αρχή, την προϊοντική κατηγορία που έχει μπει στην καρδιά των Proud Coffee Makers που αναζητούν τη γρήγορη & εύκολη παρασκευή καφέ, και μας συστήνει τις ολοκαίνουριες κάψουλες espresso, συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso®.

https://www.instagram.com/p/CDMGZjSn-zM/

6 νέες, υπέροχες, γευστικές επιλογές, 6 διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες καφέ, έρχονται στα καφεκοπτεία της αλυσίδας για να σου χαρίσουν στιγμές ευδαιμονίας, ευφορίας, να σε ταξιδέψουν στο Περού και την Κολομβία, να δώσουν το twist του καφέ που αναζητάς στην καθημερινότητα σου. Μέσα στα νέα πολύχρωμα κουτιά των 10 τεμαχίων, και πίσω από τα χαρακτηριστικά ονόματά τους, θα ανακαλύψεις 4 νέα χαρμάνια και 2 νέες μονοποικιλίες, με κάθε κάψουλα να είναι και μία απόλυτη εμπειρία απόλαυσης espresso που απελευθερώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Bliss από 100% Specialty Arabica για τον καθημερινό σου καφέ, το Euphoria, ιδανικό για Freddo, που κρύβει μέσα του 100% Specialty Arabica και τη χαρά της πρώτης γουλιάς. Το Affection που συνδυάζει Arabica & Robusta, για έντονο ξύπνημα των αισθήσεων & το Compassion, χωρίς καφεΐνη αλλά με γευστική ένταση από
100% Specialty Arabica. Ενώ οι δυο Μονοποικιλίες, Colombia & Peru, από 100% Specialty Arabica σου
προσφέρουν πλούσια εμπειρία απόλαυσης και γλυκιά γευστική ισορροπία, αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/CDRUahCnsIm/

Πέραν όμως της μοναδικής γεύσης, οι νέες κάψουλες χαρακτηρίζονται από ποιοτικά στοιχεία χάρη στο βασικό τους υλικό, το αλουμίνιο, το οποίο προστατεύει το περιεχόμενο από τα στοιχεία του εξωτερικού περιβάλλοντος που αλλοιώνουν τον καφέ. Το αλουμίνιο αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να διατηρηθεί το άρωμα και η
γεύση του, ενώ πρόκειται για 100% ανακυκλώσιμο υλικό, χωρίς σιλικόνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευασία είναι πιστοποιημένη με FSC (Forest Stewardship Council), πρότυπο Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης.

Ανακάλυψε τις νέες κάψουλες στα κατάστηματα της Coffee Island ή ηλεκτρονικά μέσα από το MyCoffeeIsland app ή από το site www.coffeeisland.gr .