Η μαμά δεν είναι μόνο εκείνη που γεννάει ένα παιδί. Μαμά είναι η γυναίκα που μεγαλώνει το παιδί. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί υπάρχουν μανούλες, οι οποίες έχουν υιοθετήσει τα παιδιά τους κι αυτό είναι ότι πιο σημαντικό έχουν κάνει.

Ο χρόνος με τη μαμά πάντα είναι πολύτιμος κι αυτό είναι κάτι που το νιώθουμε περισσότερο όταν μεγαλώσουμε ή όταν κάνουμε εμείς παιδιά. 

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας ας αφιερώσουμε χρόνο στις μαμάδες μας -είναι πάντα το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε. Κι επειδή φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούμε να πάμε σε κάποιο εστιατόριο ή για να απολαύσουμε μαζί μια υπηρεσία σε κέντρο αισθητικής  ήρθε η στιγμή να περάσουμε πιο ουσιαστικά αυτή την ημέρα με την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας, τη μαμά μας!

5 πράγματα που μπορείς να απολαύσεις με τη μαμά σου

  1. Αν μένετε μαζί ετοίμασε στη μαμά σου πρωινό. Φτιάξε τον αγαπημένο της καφέ, φέτες με ψωμί και μαρμελάδα, αυγό ότι της αρέσει (εδώ θα βρεις ιδέες για πρωινό).
  2. Αν μένετε σε διαφορετικό σπίτι πήγαινε να της πάρεις λουλούδια και πήγαινε εκεί που μένει (αν έχεις αδέρφια θα ήταν ακόμα καλύτερα να πάτε μαζί). Εννοείται κάθεσαι να πιείτε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας.
  3. Φτιάξε ένα καλάθι, πάρε τη μαμά σου και πάτε για πικ νικ είτε κοντά στη θάλασσα, είτε στο βουνό. Οπουδήποτε αρκεί να μην έχει κόσμο.
  4. Αν υπάρχει κάποιο μέρος που πήγαινες όταν ήσουν παιδί με τη μαμά σου θα ήταν πολύ ωραίο να πάτε ξανά μαζί. Ίσως να θέλεις να της μιλήσεις, να θυμηθείτε ιστορίες, να πείτε τα παράπονα σας για να χτίσετε μια νέα σχέση.
  5. Μείνετε στο σπίτι, φτιάξε DIY μάσκες ομορφιάς και απόλαυσε το μαζί με τη μαμά σου. Η ώρα θα περάσει τόσο ευχάριστα και θα ανανεωθείτε.