Ελληνικός μινιμαλισμός με boho luxe πινελιές σε μοναδικές δημιουργίες για γυναίκες που αφήνουν το στίγμα τους. Η νέα Greek Chic Handmades συλλογή για το (περίεργο) καλοκαίρι 2020 είναι εδώ και δεν κάνει συμβιβασμούς. Ελευθερία, άνεση και στυλ σε σχέδια που αντέχουν στο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/B_r9xyYlm3U/

Η αγάπη για την αέρινη μεταξένια κορδέλα που «έδεσε» υπέροχα με το δέρμα(ένα design που ουσιαστικά εισήγαγε το brand στην αγορά το 2012), έγινε λατρεία. Έτσι, στο φως του καλοκαιριού ξεπροβάλλουν σε όλο τους το μεγαλείο η «Ελευθερία», η «Γαλήνη», η «Ρέα» και η «Δήμητρα» με μία εντυπωσιακή παλέτα 15 χρωμάτων για τις υφασμάτινες κορδέλες που αγκαλιάζουν με χάρη το πόδι. Τα δέρματα προσφέρονται σε 6 χρώματα και η τελική επιλογή για το σανδάλι αφήνεται στη φαντασία κάθε γυναίκας που μόνο αυτή ξέρει τι θέλει.

https://www.instagram.com/p/B_SO0rblMLG/

 Η καθηλωτική bridal σειρά απευθύνεται σε νύφες που την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους επιλέγουν τον σικ ρομαντισμό για να μείνουν αξέχαστες.

Παράλληλα, η σειρά «chain collection» (με τη δερμάτινη αλυσίδα-υπογραφή του brand), ύμνος στη διαχρονική απλότητα της ελληνικής ομορφιάς, εμπλουτίστηκε φέτος με νέα σχέδια. Με τη «Δάφνη», την «Άρτεμις» και τη «Θάλασσα», το Greek Chic Handmades τιμά την ελληνική παράδοση κατασκευής χειροποίητων σανδαλιών, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες νέες τεχνοτροπίες και τεχνικές.

https://www.instagram.com/p/B_KmQfUlfEZ/

 Εξερευνώντας την πλήρη συλλογή, είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσουν τα μοναδικά Gladiators που πάντα ξεχωρίζουν. Εντυπωσιακά όμορφα και εντυπωσιακά άνετα.

Τα σανδάλια και οι τσάντες Greek Chic Handmades σχεδιάζονται από την Ελευθερία Τυράκη, κατασκευάζονται στην Αθήνα με κορυφαίας ποιότητας ιταλικά δέρματα και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.