Η Πελοπόννησος κρύβει πολλές ομορφιές και χρειάζεται να τις ανακαλύψεις. Μια φανταστική παραλία με κρυστάλλινα νερά βρίσκεται μόλις μία ώρα από την Αθήνα στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

https://www.instagram.com/p/B0l8ug9Igc8/

Το τοπίο θα σε κερδίσει μόλις το αντικρύσεις -άσε που είναι απόλυτα ινσταγκραμικό. Η διπλή παραλία, η οποία όπως λέγεται δημιουργήθηκε από κάποιο σεισμό, βρίσκεται μέσα σε πευκόδασος συνδυάζοντας μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Bzk3VRYoqWB/

Από τη μία πλευρά η παραλία έχει σκούρα αμμουδιά,  ενώ η άλλη είναι λίγο πιο εντυπωσιακή με τις ρηγματώδεις πλάκες, οι οποίες είναι σπασμένες  από τους σεισμούς της ευρύτερης περιοχής.

https://www.instagram.com/p/BiJ04vHFmC4/

Στη Μυλοκοπή θα φτάσεις πέρνωντας το δρόμο προς Περαχώρα και στη διασταύρωση που θα συναντήσεις  θα στρίψεις αριστερά προς Ηραίο και λίμνη Βουλιαγμένης -από εκεί θα βρεις ακόμα μια διασταύρωση 2χλμ περίπου πριν την λίμνη όπου θα δεις πινακίδα για τη παραλία.

https://www.instagram.com/p/20a1NnoHjM/

Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, ενώ πρέπει να έχεις μαζί σου νερό, καφέ, φαγητό. Μόνο φρόντισε πριν φύγεις να μην αφήσεις απορρίματα γιατί οι ντόπιοι προσέχουν πολύ την παραλία τους.

 

photo cover: instagram