Διαγωνισμός! Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το θεατρικό “Η παράσταση των ηλιθίων” στο Αλκμήνη
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαγωνισμός! Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το θεατρικό “Η παράσταση των ηλιθίων” στο Αλκμήνη

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Η Παράσταση των Ηλιθίων» σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου και μουσική Σταμάτη Χρήστου, θα διασκεδάσει την σεζόν 2018-2019, ολόκληρο το Αθηναικό κοινό και όχι μόνο .Οι ξεκαρδιστικές σκηνές ,οι απίστευτες εναλλαγές ,τα εκπληκτικά κουστούμια και οι απίθανοι χαρακτήρες του έργου, θα συναρπάσουν τους θεατές και θα χαρίσουν την απόλαυση μιας τρελής κωμωδίας για 1 ώρα & 45 λεπτά που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα .Ένας θεότρελος θίασος  με χαμηλό έως ανύπαρκτο μπάτζετ, αποφασίζει να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση, με ένα μισοτελειωμένο έργο, μίας καινούργιας και ταυτόχρονα τρελής συγγραφέως. Τίποτα δεν είναι έτοιμο ΄ σκηνικά δεν υπάρχουν, τα κουστούμια δεν έχουν έρθει, οι ηθοποιοί δεν ξέρουν καλά καλά τα λόγια τους, ένας σκηνοθέτης σε κατάσταση παράκρουσης και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η συγγραφέας αλλάζει συνεχώς την υπόθεση του έργου. Η παράσταση θα ανέβει? Και αν θα ανέβει πως θα ανέβει? Την έκπληξη του τι θα επακολουθήσει θα αφήσουμε το κοινό να την ανακαλύψει μόνο του! Ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ένας τρελός ρυθμός σε μορφή κόμικς!

Παίζουν: Φιλίτσα Καλογεράκου, Γωγώ Κωβαίου, Αντώνης Τζαμαλούκας, Λίνα Σταυροπούλου, Γαβρίλος Καμμάς

Καλλιόπη Χατζησταύρου, Νάντια Λεονάρδου, Ευριπίδης Κοσμάς και ο Μάνος Αντωνίου

Για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις  για τη Τετάρτη 19/12 κάντε LIKE  στη σελίδα του Solife  ΤΑG ένα φίλο σας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ το άρθρο.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο (15/12)

Κάθε Τετάρτη Ώρα : 9.30, στο θέατρο Αλκμήνη