Τέσσερα χρόνια μεγάλης επιτυχίας με συνεχόμενες sold out παραστάσεις. Το “Δείπνο Ηλιθίων” θα παίζεται μέχρι την Κυριακή 29 Μαρτίου στο θέατρο ΚΑΠΠΑ, ενώ θα ξεκινινήσει τον επόμενο μήνα περιοδεία.

Λίγα λόγια για τη παράσταση

Ένας πλούσιος, μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, ο Πιερ Μπροσάν, οργανώνει μία φορά την εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», είναι ο νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν, ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν κι έπειτα να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.

Αλήθεια, ποιος τελικά απ’ τους δύο είναι ο .. .ηλίθιος;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου, Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Για να κερδίσετε 1 διπλή προσκλήση για τη θεατρική παράσταση «ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ” την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 19.00  κάντε LIKE ΑΝ θέλετε στη σελίδα του Solife, TAG ένα φίλο σας ΑΝ θέλετε (κι αυτός πρέπει να κάνει Like στη σελίδα) και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ το άρθρο.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 10 Μαρτίου