Όταν ταξιδεύουμε θέλουμε να φορέσουμε άνετα ρούχα αλλά ταυτόχρονα να είναι θηλυκά. Σε κάθε ταξίδι πρέπει να προσέχουμε πολύ τι θα βάλουμε ανάλογα πάντα την εποχή. Τώρα το χειμώνα εννοείται πως θα προτιμήσεις κάτι ζεστό χωρίς όμως να το παρακάνεις. Ορισμένες φορές ξεγελιόμαστε φοράμε πολλά και χοντρά ρούχα κι έπειτα ζεσταινόμαστε. Μην ξεχνάς πως το τρένο, ειδικά το intercity, διαθέτει κλιματιστικό που σημαίνει πως μέσα τα βαγόνια έχουν μια καλή θερμοκρασία.

Είναι προτιμότερο να πάρεις ένα πιο χοντρό πουλοβεράκι και να το έχεις στη τσάντα σου για να το φορέσεις αν κρυώσεις παρά να το φοράς από την αρχή. Επιπλέον, στα ταξίδια και ιδιαίτερα σ΄ αυτά που διαρκούν πολλές ώρες προτείνω να έχεις μεγάλη τσάντα μαζί και όχι κάποιο μικρό τσαντάκι. Φυσικά μην παραλείψεις να βάλεις μέσα τα απαραίτητα (θα έχω αναλυτικό άρθρο στο beauty) αλλά και βιβλία ή περιοδικά για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου στο ταξίδι.

Εγώ σου βρήκα τα αγαπημένα μου outfits για ταξίδι με τρένο. Πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό outfit ανάλογα τις προτιμήσεις σου.

 

Φώτος: Pinterest