Πολλές φορές διαβάζω άρθρα για την πιο ερωτική παραλία, την Ερωτοσπηλιά, η οποία βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα είναι η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της περιοχής. Κι όχι άδικα. Γιατί η Ερωτοσπηλιά έχει αρκετούς λόγους που τραβάει και μαγνητίζει τους επισκέπτες της.

https://www.instagram.com/p/CECTuXuM03a/

Για μένα δεν είναι μια απλή παραλία. Είναι η παραλία των εφηβικών μου χρόνων, η παραλία που απολαμβάνω κάθε εποχή του χρόνου -κάποιες φορές κολυμπώντας στα γαλανά νερά της, κάποιες άλλες ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη παραλία την απολαμβάνω περισσότερο τον Ιούνιο, τις καθημερινές του Ιουλίου και το Σεπτέμβριο, καθώς τότε δεν έχει τόσους επισκέπτες.

https://www.instagram.com/p/CBN8846hsRZ/

Πρόκειται για ένα μικρό κολπάκι, το οποίο έχει αμμουδιά, βαθιά καθαρά νερά και δεν το πιάνουν τα μελτέμια. Η παραλία συγκεντρώνει πιο πολύ νεολαία. Οι μικρές σπηλιές που έχει γίνονται πόλος έλξης των επισκεπτών για να φωτογραφηθούν στην “ερωτική παραλία”. Η Ερωτοσπηλιά δεν είναι οργανωμένη, αλλά έχει ένα ξύλινο beach bar για να προομηθευτείς τα απαραίτητα.

https://www.instagram.com/p/BE63WU1MNZV/

Στη παραλία θα φτάσεις με το αυτοκίνητο σου παίρνοντας το δρόμο προς τον Άγιο Σπυρίδωνα. Φτάνοντας στο τέλος του δρόμου υπάρχει πινακίδα να ακολουθήσεις για να σε βγάλει ως εκεί. Τις ημέρες που μαζεύει πολύ κόσμο θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου στον κεντρικό δρόμο και θα περπατήσεις το μικρό μονοπάτι, το οποίο θα σε οδηγήσει στην Ερωτοσπηλιά.