Ήταν καλοκαίρι του 2011, όταν το ελληνικό brand madame shoushou έκανε τα πρώτα του βήματα στον υπέροχο κόσμο της μόδας. Θυμάμαι εκείνη την εποχή όλα τα περιοδικά μόδας έγραφαν για τα ιδιαίτερα μαγιό του brand που σε ταξίδευαν σε μια άλλη εποχή.

Τα πρώτα madame shoushou μαγιό, άρχισαν να εμφανίζονται στις παραλίες, με τους χαρακτηριστικούς φιόγκους που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η αρχή είχε γίνει και πολύ γρήγορα οι νέες συλλογές κατακτούσαν καινούριες ντουλάπες, συρτάρια, πόλεις, νομούς και χώρες.

Φορέματα, jumpsuits, λουλούδια, ρίγες, ανοιχτές πλάτες, πουά, παλτό, φούστες, ακόμη πιο ξεχωριστά μαγιό, αμέτρητα καινούρια σχέδια με vintage διάθεση, γεμίζουν τις στιγμές με χρώμα και εκφράζουν τη ρομαντική μας πλευρά από τότε ως σήμερα.

Τιμώντας αυτή την πορεία πραγματοποιήθηκε η επετειακή φωτογράφιση madame shoushou με τους ανθρώπους που έπαιξαν το δικό τους ρόλο σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Για να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλιά μας δημιουργούμε μια νέα επετειακή συλλογή και φέρνουμε πίσω τα αγαπημένα best-sellers που φορέθηκαν ξανά και ξανά. Μαζί με αυτή τη συλλογή, ετοιμάσαμε και την “madame shoushou: the white collection”, μια σειρά από λευκά φορέματα καθώς και την παιδική σειρά “petite shoushou”.

Νέα παιδική σειρά madame shoushou


Σε αυτές τις δύο προσθήκες, θα βρείτε αυτά που θα φοράμε στις πιο ξεχωριστές στιγμές κάτω από το φως του ήλιου, μικρές και μεγάλες, για να θυμόμαστε πως μεγαλώνουμε μαζί και αλλάζουμε, αλλά η αγάπη μας για την ανεμελιά που μπορείς να φοράς κάθε στιγμή δεν αλλάζει ποτέ.
Παράλληλα, δημιουργούμε μια νέα επετειακή σειρά, που αποτελείται από δέκα διαφορετικές συνέργειες, κάθε μία αφιερωμένη σε ένα από τα δέκα μας χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της γιορτής, επιστρέφουν για μία και μόνη φορά τα μαγιό lollipop, γιατί μας καθόρισαν, γιατί αγαπήθηκαν, γιατί ήταν το εισιτήριό μας για τρεις διαφορετικές ηπείρους και κυρίως γιατί πάντα θα είναι κομμάτι της καρδιάς μας.

Ταυτόχρονα, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να ντύσουμε τις στιγμές μας με το νέο συλλεκτικό madame shoushou άρωμα Les emotifs anonymes που είναι φτιαγμένο για κάθε shoushou εκεί έξω, και μόνο. Μαζί με αυτό, παρουσιάζουμε και ένα αρωματικό κερί, που έρχεται να απογειώσει τις αισθήσεις. Και τα δύο, σε συσκευασία-έκπληξη, βγαλμένη από madame shoushou όνειρα.

Αλλά οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί. Κάθε βήμα που κάναμε για εμάς μετράει. Για αυτό και είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με τον ιταλικό οίκο παπουτσιών Anniel, διανθίζοντας την συλλογή αυτή με επετειακά παπούτσια. Η αισθητική και η αριστοτεχνία ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Και επειδή συνήθως στα πάρτι που κρατάνε ώρες πάντα έχουμε κι άλλα παπούτσια μαζί, δε θα μπορούσαμε να μείνουμε χωρίς σανδάλια. Είναι ιδιαίτερή η χαρά μας για τη συνεργασία μας με τον ελληνικό οίκο παπουτσιών Vallia Gabriel, στο πλαίσιο της επετειακής μας συλλογής.
Συνδυάζοντας μεράκι και τέχνη, δημιουργήσαμε και ένα ζευγάρια σανδάλια που θα πρωταγωνιστήσει στο καλοκαίρι μας.

Τέλος , τους επετειακούς μας εορτασμούς συμπληρώνει η συνεργασία μας με το ελληνικό brand Ala D Astra. Ένα μοναδικό yoga mat στρώμα με χαρακτηριστικής αισθητικής shoushou pattern! Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Σας προσκαλούμε να συντονιστείτε στο madameshoushou.com και στο instagram/madameshoushou για να παρακολουθήσετε όλα όσα ετοιμάζουμε για να γιορτάσουμε μαζί τα δέκατα μας γενέθλια.