Η Πάρος, ένα από τα αγαπημένα μου νησιά στις Κυκλάδες, είναι πάντα ένας προορισμός που θέλεις να επισκεφτείς και κάθε φορά ανακαλύπτεις κάτι νέο.

Το Cove Paros, με μοναδική αισθητική και Κυκλαδίτικη ομορφιά, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021, και να υποδεχτεί τους επισκέπτες του έπειτα από μια απαιτητική χρονιά για τον τομέα του τουρισμού.

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός ξανασυστήνεται μέσα από το Cove Paros που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα, όπου χτυπά η καρδιά της Πάρου. Ένα boutique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει τόσο για τη minimal αισθητική και την αιγαιοπελαγίτικη αύρα που αποπνέει, όσο και για τη μοναδική γαστρονομική του πρόταση η οποία φέρει την υπογραφή δύο πρωταγωνιστών της ελληνικής εστιατορικής και μπαρ σκηνής της Ελλάδας: του Γκίκα Ξενάκη και του Βασίλη Κυρίτση.

Ο Γκίκας Ξενάκης, ένας από τους πιο δημιουργικούς σεφ, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο Aleria και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα φέτος το καλοκαίρι, συστήνοντας το εστιατόριο “Raδa”. Ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των καλοκαιρινών γεύσεων περιμένει τους επισκέπτες πάνω στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες. Εκεί, η κυκλαδίτικη γαστρονομική παράδοση και
οι καλοκαιρινές γεύσεις που έχουμε όλοι αγαπήσει θα επαναπροσδιοριστούν μέσα από μια
δημιουργική, comfort ματιά.

Η έμφαση δίνεται στην ποιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών, στους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης, σε γνωστές και αγαπημένες γεύσεις που επανασυστήνονται, ανανεώνοντας τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού και προσφέροντας μια νέα γευστική εμπειρία στους επισκέπτες, σε έναν από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς. Μια αναδόμηση της παράδοσης και όλων αυτών των γεύσεων και αρωμάτων που συνθέτουν το παζλ των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων. Αγαπημένοι συνδυασμοί συναντούν σύγχρονες τεχνικές, καθώς το ταξίδι σε άγνωστες πτυχές της ελληνικής κουζίνας ξεκινά.

Μια κλεφτή ματιά στο μενού και το αιγαιοπελαγίτικο σεβίτσε είναι μία μόνο από τις ωμές παρασκευές θαλασσινών και ψαρικών που αναδύονται από τα ανεξερεύνητα βάθη της ελληνικής νησιωτικής κουζίνας. Τσιπούρα με χυμό ντομάτας και λαχανικά, αλμυρίκια και κρίταμο, χόρτα και βλίτα με σκορδαλιά από αμύγδαλα και καπνιστά κολοκυθάκια στη σχάρα. Ένας φόρος τιμής σε μοναδικές συνταγές που αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.

Εκπροσωπώντας τη fine drinking ελληνική σκηνή και ολοκληρώνοντας το κολάζ καλοκαιρινών εμπειριών, ο Βασίλης Κυρίτσης, συνιδιοκτήτης και bartender του κορυφαίου The Clumsies, καταφθάνει στην Πάρο για να ανανεώσει τη βραδινή διασκέδαση. Ένα αξεπέραστο custom made μενού και προτάσεις σε signature cocktails και premium spirits, σπιτικά υλικά, πρωτότυπα virgin cocktails και δροσιστικούς χυμούς θα απογειώσουν την κάθε στιγμή στο νησί. Με φόντο τη μαγευτική θέα από την πανέμορφη οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου και με τον ήλιο να δύει στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το ατμοσφαιρικό σκηνικό του Cove Paros υπόσχεται στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσεων, αρωμάτων και συναισθημάτων.