Η γυναίκα της Estee Lauder είναι μοναδική και ξεχωριστή προσωπικότητα και θα το νιώσεις με το νέο άρωμα του οίκου “Beautiful Magnolia”.

Τόλμησε να ονειρευτείς. Τόλμησε να επιθυμείς. Τόλμησε να πιστεύεις. Η Estée Lauder παρουσιάζει
το νέο Beautiful Magnolia, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τα ιδιαίτερα συναισθήματα που δημιουργεί η πρώτη ματιά σε μία ιστορίας αγάπης, η οποία τώρα ξεκινάει. Ένα ζωηρό, λουλουδάτο άρωμα, το Beautiful Magnolia αιχμαλωτίζει κάθε πολύτιμη στιγμή αγάπης, καθώς ανθίζει, όπως ακριβώς το άνθος της Μανόλιας, ένα σύμβολο δύναμης και πίστης. Ξεκινά με την πρώτη σπίθα που πυροδοτείται από την πρώτη ματιά και καθώς τα συναισθήματα ωριμάζουν, μεταμορφώνεται και προσφέρει μία αναμφισβήτητη ένταση, για να καταλήξει στην απόλυτη χαρά, σαν αυτή που νιώθει κανείς όταν όλες οι αμφιβολίες, μαγικά εξαφανίζονται και ξέρει πως έχει βρει αυτόν που τολμάει να ερωτευτεί.

Το άρωμα

Το Beautiful Magnolia αναδύει ένα ιδιαίτερο πάθος και ρομαντισμό με παιχνιδιάρικα στοιχεία, αιχμαλωτίζοντας τη σαγηνευτική ομορφιά της Μανόλιας καθώς ανθίζει, αλλά και το πλούσιο άρωμα που προκύπτει από την καρδιά του αρώματος, καθώς ξετυλίγεται μία μοναδική ιστορία αγάπης.

Ένα ξαφνικό ξύπνημα. Αυτή η αστραπιαία στιγμή, που ο ένας βλέπει τον άλλο για πρώτη φορά. Οι
σπίθες της αναμονής, της περιέργειας και της έλξης. Αυτό το νεανικό και ζωηρό άρωμα ανθίζει σε
έναν κήπο βγαλμένο από όνειρο, γεμάτο με πολύχρωμα λουλούδια. Οι νότες κορυφής ξεδιπλώνονται με έντονο, λουλουδάτο άρωμα, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το βελούδινο άρωμα από τα πέταλα της Μανόλιας, που λάμπουν κατά την διάρκεια της πρωινής δροσιάς. Δημιουργήθηκε με εμπλουτισμένα, φυσικά εκχυλίσματα για να αιχμαλωτίζει τα αρώματα του λουλουδιού καθώς ανθίζει στο πρώτο φως της αυγής. Το Magnolia ισορροπεί χάρη στα δροσερά, ποώδη Maté και Water Lotus, που θυμίζουν τη φρεσκάδα που προκαλεί η έναρξη μιας νέας αγάπης.

Με κάθε συνάντηση, η ένταση των συναισθημάτων αυξάνεται. Ένα ιδιαίτερο κράμα αντιφατικών
συναισθημάτων αντανακλάται στο άρωμα του Ελαίου Μανόλιας το οποίο είναι σαν νέκταρ,
αισθησιακό και θηλυκό, μοναδικά συνδυασμένο με τα σαγηνευτικά στοιχεία της Γαρδένιας και του
Τριαντάφυλλου Τουρκίας.

Λάμψη από ευτυχία, καθώς όλες οι αμφιβολίες εξαφανίζονται, αφήνοντας την καρδιά σας να ανοίξει όπως ακριβώς η Μανόλια κατά την διάρκεια της πλήρους άνθισης. Απαλές, πλούσιες νότες από Ξύλο Κέδρου, Σανδαλόξυλο και Illumina Musk προσθέτουν ζεστασιά και ένταση στη στιγμή που κάποιος ανακαλύπτει ότι έχει βρει αυτόν που τολμάει να ερωτευτεί.

Γιατί μου ταίριαξε το άρωμα

Ένα δροσερό άρωμα με τη μανόλια να πρωταγωνιστεί και να σου ξυπνάει όμορφα συναισθήματα. Είναι πολύ θηλυκό και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητη, καθώς το δυνατό άρωμα του τραβάει τις εντυπώσεις,

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
To Beautiful Magnolia είναι διαθέσιμo στο www.esteelauder.gr, σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Estée Lauder, εντός των συνεργαζόμενων αλυσίδων καλλυντικών και στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.
Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 30ml – 68€, 50ml – 94€, 100ml – 127€