Το Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonos ανακοινώνει με χαρά τη νέα του συνεργασία με έναν από τους καλύτερους σεφ του κόσμου και εστιάτορα Jason Atherton, ο οποίος ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο στη Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι σε συνεργασία με το Santa Marina Mykonos.

Πρόκειται για μια κίνηση που θα μεταμορφώσει τη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας και θα ενισχύσει τη φήμη της Μυκόνου ως παγκόσμιου γαστρονομικού κέντρου. Ο Atherton -του οποίου το κορυφαίο εστιατόριο, Pollen Street Social, βραβεύτηκε με αστέρι Michelin μέσα σε μόλις έξι μήνες από το άνοιγμά του- θα αναλάβει το πρώην Colonial Pool Restaurant and Bar του θέρετρου, το οποίο, με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, υπόκειται σε μια πλήρη μεταμόρφωση σε αναμονή της σεζόν του 2021 (από Μάιο έως Οκτώβριο) όταν και θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του, ως Mykonos Social.

Mykonos Social, το νέο εστιατόριο του Jason Atherton

Το εστιατόριο του Jason Atherton θα αποτελέσει έναν ζωντανό προορισμό για όλη την ημέρα. Προσφέρει φυσικά μια επιλογή από δροσιστικά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα και δημιουργικά κοκτέιλ, ιδανικά για τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες στην παραλία αλλά και για τα βράδια με φόντο το φωτεινό Αιγαίο αλλά και τη μοναδική ιδιωτική παραλία της Μυκόνου, εκεί όπου άνοιξε για πρώτη φορά στον κόσμο Buddha Bar Beach.

Οι νέες Βίλες: πολυτέλεια και αίσθηση ελευθερίας

Το Santa Marina, που το Condé Nast Traveller κατέταξε ως το νούμερο ένα θέρετρο στην Ελλάδα – στο πλαίσιο του «Gold List» του περιοδικού 2020, μια ετήσια σύνοψη των καλύτερων θέρετρων στον κόσμο που «θέτουν το πρότυπο που ακολουθούν άλλοι»-, θα αποκαλύψει επίσης την ολοκληρωμένη ανακαίνιση στις, απαράμιλλης πολυτέλειας, βίλες του. Η νεότερη προσθήκη, η Crystal Villa και η Turquoise Villa, οι οποίες μπορούν να ενωθούν προσφέροντας ένα πολυτελές κατάλυμα με επτά κρεβατοκάμαρες που μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα, γρήγορα καθιερώνεται ως ένα από τα πιο κομψά καταλύματα στη Μύκονο, με τους υψηλής αισθητικής χώρους, τις ανέσεις, τις δύο ιδιωτικές πισίνες και τα επτά μπάνια.

Προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και ουσιαστική χαλάρωση με αβίαστο στυλ και ύφος, οι εκλεπτυσμένες βίλες στη Santa Marina, όχι μόνο βρίσκονται σε προνομιακή τοποθεσία στο νησί -υπερυψωμένες στην πλαγιά του λόφου, με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, στον κόλπο του Ορνού και στα γύρω νησιά- αλλά προσφέρουν και μια έντονη αίσθηση ελευθερίας. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από δύο έως επτά υπνοδωμάτια, με ιδιωτικές πισίνες, εξωτερικές βεράντες και υπηρεσία μπάτλερ.

Το Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonos το 2021
Το περιοδικό Tatler περιέλαβε το Santa Marina στη λίστα με τα καλύτερα θέρετρα για την εξαιρετική ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα, με το περιοδικό να επαινεί το ακίνητο για το ότι είναι το «πιο λαμπερό μέρος για να διασκεδάζεις απαρατήρητος». Σαν ένα παραδοσιακό χωριό της Μυκόνου διασκορπισμένο στην πλαγιά του λόφου, το Santa Marina αποτελείται από κλασικά λευκά κυκλαδίτικα κτίρια, τα οποία κρύβονται μέσα στους κατάφυτους κήπους. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 101 δωμάτια και σουίτες, μαζί με τις βίλες του θέρετρου που διαθέτουν δύο έως επτά υπνοδωμάτια.

Με μια σεζόν που εκτείνεται από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, κι έχοντας απολαύσει πέρυσι ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαίρια μέχρι σήμερα, φέτος το Santa Marina προετοιμάζεται για ένα πραγματικά μαγικό καλοκαίρι.
Το παγκόσμιας κλάσης Ginkgo Spa, το Spa που επαινείται συνεχώς για τον μοναδικό συνδυασμό περιποίησης επιστημονικού υπόβαθρου, μαγευτικής περιποίησης και ολιστικής ευεξίας, θα γιορτάσει την άφιξη του brand 111SKIN που φημίζεται για τα αξιοσημείωτα αποτελέσματά του – μαζί με τα προϊόντα ESPA.

Το Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonos αποτελεί μαγνήτη για τους απανταχού bon vivants, πολλοί από τους οποίους ταξιδεύουν απ’ όλον τον κόσμο για να απολαύσουν τον ήλιο της Ελλάδας και τη συνεχή αίσθηση ελευθερίας. Οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να ξεφύγουν από το δημόσιο βλέμμα και να αφεθούν στη χρυσή άμμο της μόνης ιδιωτικής αμμώδους παραλία στη Μύκονο, να επιτύχουν βαθιά χαλάρωση στο παγκόσμιας κλάσης Ginkgo Spa ή να χαλαρώσουν δίπλα σε δύο infinity-edge πισίνες, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού Oasis Lounge. Το Buddha Bar Beach, θρυλικό για το ασιατικό fusion, την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα, τους εξαιρετικούς DJs και τους ταλαντούχους mixologists, καλωσορίζει τους επισκέπτες του μεσημέρια και βράδια.

To θέρετρο βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Μυκόνου και τα μοντέρνα παραλιακά κλαμπ της, τη μαγνητική παραδοσιακή κουλτούρα της Μυκόνου και το αεροδρόμιο της Μυκόνου -όλα προσβάσιμα σε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο.

Γίνετε από τους πρώτους που θα μείνετε στo Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonos αυτή τη σεζόν, και ξαναζήστε το νησί με έναν εντελώς νέο τρόπο: η προσφορά Early Bird προσφέρει έκπτωση 15% σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες στη low και mid season και 20% στις Βίλες σε όλη τη low season. H προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι τιμές ξεκινούν από 450€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonos, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.santa-marina.gr
www.instagram.com/santamarinamykonos