Η ομάδα Up Stories σας παρουσιάζει την Λαυρεωτική Ριβιέρα την αγαπημένη γωνιά της Αττικής, η οποία κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και το ” νησί της Αττικής”.

Για τους περισσότερους Αθηναίους η ριβιέρα της Αττικής είναι το κομμάτι από την Γλυφάδα μέχρι και το Λαγονήσι. Για αυτούς που γνωρίζουν όμως την Αττική πολύ πολύ καλά η πραγματική ριβιέρα είναι η Λαυρεωτική. Αμέτρητοι υπέροχοι αλλεπάλληλοι κολπίσκοι άλλοι με τρομερές αμμουδιές και άλλοι πιο άγριοι βραχώδεις αλλά πάντα με υπέροχα πεντακάθαρα νερά βρίσκονται εκεί έτοιμοι να υποδεχθούν τους απανταχού Αθηναίους και όχι μόνο καθώς την περιοχή επισκέπτονται και αρκετοί τουρίστες.

ΚΑΠΕ, Τσίου, Πορτ Αρθουρ και Ασημάκη είναι μόνο μερικές από τις υπέροχες παραλίες της περιοχής που σας παρουσιάζουμε μέσα από το βίντεο μας. Και φυσικά το σήμα κατατεθέν της Λαυρεωτικής είναι ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ίσως ο ομορφότερες αρχαιολογικός χώρος της Ελλάδας με τον εκπληκτικό ναό να βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού και να κόβει την ανάσα του επισκέπτη με την επιβλητική ομορφιά του.

Κοντά στο Λαύριο επίσης βρίσκεται και ο Φάρος Βρυσάκι ο νοτιότερος φάρος της Αττικής με την απέραντη θεά στο Αιγαίο. Για εμάς αλλά και για πολλούς ακόμα στο Σούνιο θα ζήσετε και την εμπειρία του ομορφότερου ηλιοβασιλέματος της Ελλάδας. Στην Λαυρεωτική μπορείτε να απολαύσετε επίσης και υψηλές τουριστικές παροχές καθώς δεν είναι λίγες οι Hyperlux ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες είναι έτοιμες να προσφέρουν παροχές υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους αλλά με αρκετά λογικό οικονομικό κόστος.

Η Λαυρεωτική λοιπόν είναι εδώ έτοιμη να σας υποδεχθεί. Ένα νησί μόλις 1,5 ώρα από το κέντρο της Αθήνας που μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητο σας.