Με φόντο τα… αστέρια και την πανοραμική θέα, στο bar –restaurant Galaxy μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του executive chef, Κώστα Αθανασίου. Χρησιμοποιώντας προϊόντα από την ελληνική παράδοση παντρεύοντας τα με διεθνείς αναφορές, η κουζίνα του προκαλεί ενδιαφέρον.

Ως πρώτο πιάτο μπορείτε να επιλέξετε: αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι μαριναρισμένο σε κρητική τσικουδιά με κρέμα αβοκάντο, σαλάτα ρόκα με λούτζα, αφρό από κοπανιστή Μυκόνου, μαρμελάδα σύκο και ψητά φουντούκια και ζεστή τάρτα τυριού με βιολογικό μέλι και ροδάκινο.

Στη συνέχεια, δοκιμάστε φρέσκα ταλιολίνι με απάκι, βιολογικό αυγό και νιφάδες μαύρης τρούφας, ριζότο με θαλασσινά και πούδρα από αυγοτάραχο Μεσολογγίου, κοτόπουλο με κριθαρότο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης και αρνίσιο φιλέτο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με μους από πιπεριά Φλωρίνης και σος γιαουρτιού.

Αν είστε λάτρης του κρέατος, μην παραλείψετε το φιλέτο strip loin ωρίμανσης 30 ημερών και το Black Angus Rib-Eye steak.

Για τους φανατικούς οπαδούς του sushi, μπορείτε να απολαύσετε κλασσικές κι αγαπημένες γεύσεις όπως είναι το Dragon Roll, ένα πιάτο-αναπαράσταση της φιγούρας του δράκου, με γαρίδα panko, αβοκάντο και γλάσο teriyaki και το Surf ‘n’ Turf με φιλέτο μοσχάρι, γαρίδα panko και πικάντικη μαγιονέζα. Στις νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνεται το Octopus Maki με χταπόδι, καβούρι και αβοκάντο και το Scallop Maki με χτένι, γαρίδα panko και αγγούρι.

Για να κλείσετε γλυκά το γαστρονομικό ταξίδι σας στο restaurant του Galaxy, επιλέξτε γαλακτομπούρεκο με σιρόπι από κρόκο Κοζάνης, παγωτό βανίλια και σος ελληνικού καφέ,  δροσερή πανακότα σε σούπα φράουλας και σφαίρα σοκολάτας Valrohna με μπισκότο σοκολάτας και σορμπέ από φρούτα του πάθους.