Κάθετης βιβλίο και μια ρομαντική ιστορία. Η συγγραφέας Ρόζαμουντ Πίλτσερ είναι από τις αγαπημένες μου γιατί μέσα από τα βιβλία της έχω ταξιδέψει στην Κορνουάλη, νιώθω πως κάθομαι μαζί με τους χάρτινες ήρωες της και πίνω τσάι και οι ιστορίες της μου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η πρόταση μου είναι το βιβλίο “Άγριο Θυμάρι” (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός)

Περίληψη

Ο Όλιβερ Ντομπς ήταν πρώτα θεατρικός συγγραφέας και μετά άνθρωπος. Γι’ αυτόν οι άλλοι δεν ήταν παρά εργαλεία για να κάνει τη δουλειά του και να πετυχαίνει τους στόχους του. Παρόλο που είχε ραγίσει την καρδιά της Βικτόρια Μπράντσο, όταν εμφανίστηκε στο κατώφλι της με τον δίχρονο γιο του αγκαλιά, εκείνη δεν μπόρεσε να του κλείσει την πόρτα και να τον διώξει. Τώρα οι τρεις τους ξεκινούν για μια ανοιξιάτικη εκδρομή σ’ ένα κάστρο στη Σκοτία. Εκεί η Βικτόρια θα συναντήσει τον ιδιοκτήτη και θα συνειδητοποιήσει ότι τα κοιμισμένα συναισθήματά της θα ξυπνήσουν και πάλι.


Από τη ρομαντική πένα της Ρόζαμουντ Πίλτσερ μια ιστορία για μια γυναίκα που μαθαίνει να συγχωρεί τον πρώην αγαπημένο της, αλλά και τον εαυτό της, όταν τον συνοδεύει σ’ ένα ταξίδι όπου ανακαλύπτει ότι ο έρωτας είναι πάντα μια πιθανότητα.