Όταν το 1985, η Estée Lauder παρουσίασε το νέο της άρωμα, Beautiful, σε ένα πλήθος κοσμικών και celebrities, μεταξύ άλλων το παρόν είχε δώσει και ο pop artist Andy Warhol. Τότε, ο Andy δήλωσε ότι το άρωμα της Estée από χίλια λουλούδια, ήταν το «νέο αγαπημένο του άρωμα» – τόσο πολύ που το φόρεσε και ο ίδιος. Ο Andy ήταν οραματιστής και μοιραζόταν το ίδιο πάθος για τα λουλούδια, αποθανατίζοντας την ομορφιά τους σε τολμηρούς pop art πίνακες.

Φέτος για πρώτη φορά, τα δύο φλοράλ icons ενώνουν τις δυνάμεις τους στην απόλυτη συνεργασία μεταξύ διαχρονικού αρώματος και μοντέρνου στυλ για να γιορτάσουν την 35η επέτειο του Beautiful.

Το νέο Beautiful Absolu είναι limited-edition και γιορτάζει την άνευ προηγουμένου παρουσία λουλουδιών του αρώματος. Αποθεώνει το χαρακτηριστικό άρωμα του Beautiful. Στην καρδιά του αναδεικνύεται το άρωμα από Άνθος Τουμπερόζας, όπως ακριβώς συλλαμβάνεται την αυγή. Ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy διακοσμεί τη συσκευασίαως έργο τέχνης που ταιριάζει με την κομψότητά του αρώματος.

Το άρωμα αναδύεται με ένα ρομαντικό συνδυασμό τρυφερού κρίνου και αισθησιακού τριαντάφυλλου που τυλίγεται από νότες αναζωογονητικού πορτοκαλιού και φρέσκου ​​marigold. Μια λευκή πανδαισία λουλουδιών ξυπνά για να αποκαλύψει ένα πολυτελές άνθος τουμπερόζας, που μόλις έχει συλλεγεί. Πλούσιες νότες από άνθη πορτοκαλιού, muguet, jasmine και ylang-ylang βυθίζουν τις αισθήσεις. Οι ζωντανές νότες του vetiver και του σανταλόξυλου συνδυάζονται κομψά με το αισθησιακό κεχριμπάρι.

Το Beautiful Absolu φιλοξενείται σε νέο μπουκάλι και δίνει έμφαση στη συνύπαρξη της Estée και του Andy. Είναι εμπνευσμένο από το αυθεντικό μπουκάλι Beautiful του 1985. Χαρακτηρίζεται από μια σιλουέτα με καθαρές γραμμές και ένα μοντέρνο γλυπτό χρυσό καπάκι σε σχήμα λουλουδιού. Ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy σε ροζ και χρυσές αποχρώσεις μετατρέπει την εξωτερική του συσκευασία σε ένα έργο τέχνης.