Πώς θα σου φαινόταν να απολάμβανες στο σπίτι σου το μενού του εστιατορίου Aleria με τη (γευστική) υπογραφή του σεφ Γκίκα Ξενάκη.

Δημιουργικότητα. Παράδοση και εξέλιξη. Αλλά πάντα σταθερά πιστοί στις τοπικές γεύσεις, στην εποχικότητα και στην ζεστή φιλοξενία για τους καλεσμένους. Αυτές είναι οι βασικές αξίες πάνω στις οποίες κινείται το Aleria όλα τα χρόνια της λειτουργίας του.
Μπορεί οι συνθήκες πλέον να είναι διαφορετικές αλλά ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: Να είναι το φαγητό ευγενικό, όμορφο και να προσφέρει θαλπωρή. Να είναι το γεύμα μια ευκαιρία για επικοινωνία, για να βρεθούν αγαπημένα πρόσωπα γύρω από το τραπέζι.

Σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί η φιλόξενη ατμόσφαιρα του Aleria στον χώρο των καλεσμένων του, το εστιατόριο προσφέρει κάθε Σαββατοκύριακο ένα διαφορετικό μενού που υπογράφει ο σεφ Γκίκας Ξενάκης.

Το μενού του #AleriaWeekend at Home αποστέλλεται εντός Αττικής ή είναι διαθέσιμο για παραλαβή κατόπιν παραγγελίας. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στο site του Aleria μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας για το μενού της κάθε εβδομάδας, καθώς και για κάποια έξτρα είδη που βγαίνουν από την κουζίνα ή από την κάβα του.

Για να δείτε το μενού της εβδομάδας επισκεφθείτε το www.aleria.gr ή επικοινωνήστε με το 2105222633