Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν άρωμα Old Spice! Ψάχνεις το απόλυτο ανδρικό δώρο, ακούραστα και γρήγορα; Για τον μπαμπά, τον αδελφό, τον φίλο, τον κολλητό ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό; Η λύση βρίσκεται στα Old Spice δώρα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι η σωστή επιλογή ανάμεσα σε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά επτά διαφορετικά και άκρως ΜΑΝταστικά Old Spice δώρα, ειδικά σχεδιασμένα για ακούραστους Χριστουγεννιάτικους Ήρωες. Ποιον Χριστουγεννιάτικο Ήρωα θα επιλέξεις;

Χριστουγεννιάτικος Deep Sea

Σου αρέσει να «βουτάς στα βαθιά» και να ανακαλύπτεις θησαυρούς; Αν ναι, τότε το απόλυτο σεντούκι θησαυρού με προϊόντα Deep Sea(Αποσμητικό Spray, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο, AfterShaveLotion) κρύβει το μυστικό για το απόλυτο άρωμαν, μαν μου.

Χριστουγεννιάτικος Captain

Το Survival Kit με προϊόντα Captain(After Shave Lotion, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο) σχεδιάστηκε για σένα καπετάνιε, που είσαι έτοιμος για όλα και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις! Ο σωστός ο ΜΑΝ… στη φουρτούνα φαίνεται!

Χριστουγεννιάτικος Captain

Ο απόλυτος ταξιδευτής έχει ανάγκη από ΤΟ Travel Bag με τη σειρά Captain (After Shave Lotion,Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο), γιατί έτσι μαν μου θα έχεις πάντα μαζί σου όλα τα απαραίτητα!

Χριστουγεννιάτικος Legend Footballer

Το πάθος σου είναι το ποδόσφαιρο? Μην ψάχνεις αλλού! Το δώρο σου είναι έτοιμο και σε περιμένει. Αυτή η συσκευασία Legend περιέχει αποσμητικό Stick Captain & After Shave Lotion Captain.

Χριστουγεννιάτικος White water Legend

Ψάχνεις κάτι αναζωογονητικό; Έναν μύθο, για εσένα που είσαι μύθος; Αυτό το κουτί είναι σχεδιασμένο πάνω σου! Η συγκεκριμένη σειρά Whitewater περιλαμβάνει Αποσμητικό Spray και Αφρόλουτρο.

Χριστουγεννιάτικος Ultra Man

Άλλο ένα, αλλά διαφορετικό αναζωογονητικό κουτί είναι εδώ. Από τη σειρά Whitewater, τα απόλυτα «εργαλεία» θα τα βρεις εδώ (After Shave Lotion, Αποσμητικό Spray, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο, Κάλτσες). Μετά, κρατάς και το κουτί για να αποθηκεύσεις σε αυτό ό,τι εσύ θέλεις!

Χριστουγεννιάτικος Rock

Είσαι περιπετειώδης μαν μου; Αυτό εδώ το κουτί γράφει πάνω το όνοΜΑΝσου! H συσκευασία Rock περιλαμβάνει αντιιδρωτικό Stick και αφρόλουτρο.

Εσύ επιλέγεις ποιο θα είναι το άρω-ΜΑΝ που θα κάνεις δώρο φέτος σε εσένα ή στους αγαπημένους σου και θα σε κάνει τον πιο ακούραστο Χριστουγεννιάτικο Ήρωα! Επιλογές υπάρχουν.