Οι φετινές γιορές είναι εντελώς διαφορετικές. Χωρίς ταξίδια, χωρίς μεγάλες συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς και χωρίς βόλτες.

Το Hilton Αθηνών έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να μπείτε σε εορταστικό κλίμα: μια “απόδραση” εντός Αθηνών που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στο Galaxy από την εκπληκτική τιμή των €142!

Χαλαρώστε στο άνετο και κομψό δωμάτιο του Hilton Αθηνών με την εκπληκτική θέα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό στο Βυζαντινό: φρεσκοψημένα αρτοποιήματα, φρούτα, αυγά μαγειρεμένα όπως τα επιθυμείτε, pancakes και ελληνικό γιαούρτι με τα συνοδευτικά τους, που σερβίρονται από το προσωπικό του ξενοδοχείου τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.

Από τις 18 Δεκεμβρίου, το Galaxy θα είναι ανοιχτό από τη 1:00 το μεσημέρι έως τις 10:00 το βράδυ και θα σερβίρει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο. Επιλέξτε ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο από το υπέροχο μενού που επιμελήθηκε ο executive chef Κώστας Αθανασίου και αφεθείτε στην περιποίηση και τη φιλοξενία που θα σας προσφέρει το έμπειρο προσωπικό ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά σας. Από τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, όλη η Αθήνα απλώνεται μπροστά σας: Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Λόφος Υμηττού, φωτισμένες λεωφόροι. Όταν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, φαίνεται ακόμα και η θάλασσα! Αυτή η πανοραμική θέα, εντυπωσιακή και συγχρόνως συγκινητική, μοιάζει με υπόσχεση ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι στο τέλος, όλα θα πάνε καλά.

Η εκπληκτική προσφορά διαμονής με ημιδιατροφή ισχύει έως τις 10 Ιανουαρίου 2021 και περιλαμβάνει ειδικές τιμές για σουίτες και για οικογένειες. Την Παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εορταστικό μενού στους διαμένοντες του ξενοδοχείου με επιπλέον χρέωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εστιατόριο τα παιδιά έως 5 ετών έχουν δωρεάν το παιδικό μενού ενώ έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50%. To Hilton Αθηνών εφαρμόζει προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας με βάση το παγκόσμιο πρόγραμμα Hilton CleanStay για την καθαριότητα και την απολύμανση, που έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser, κατασκευαστή του Dettol, και τη Mayo Clinic.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την κράτησή σας χωρίς προκαταβολή, τηλεφωνήστε στο 210 7281100.