Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και τα βιβλία για μικρά παιδιά από τις εκδόσεις Ψυχογιός έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Ιστορίες κλασσικές και αγαπημένες, αλλά και βιβλία με χριστουγεννιάτικες ζωγραφικές και δραστηριότητες θα κρατήσουν συντροφιά τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Τρίγωνα κάλαντα

Μέσα από το βιβλίο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και πάνω, οι μικροί μας φίλοι θα ανέβουν στο έλκηθρο και θα ταξιδέψουν μαζί με τον Άϊ Βασίλη. Πατώντας το μαγικό κουμπί θα ακούν και τη γιορτινή μελωδία.

Ο Καρυοθραύστης

Τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους θα ζήσουν μαγικές στιγμές διαβάζοντας ένα από τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα παραμ΄θια, ενώ θα απολαύσουν την υπέροχη εικονογράφηση. Κάποια κλασσικά παραμύθια θέλεις συνεχώς να τα διαβάζεις σαν να είναι η πρώτη φορά.

Οι αγαπημένες μου ιστορίες για τα Χριστούγεννα

Ανακάλυψε σε αυτή τη συλλογή πολλές όμορφες και τρυφερές γιορτινές ιστορίες, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες και θα γεμίσουν τα όνειρά τους με τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Γιορτινές δημιουργίες

Διάλεξε ανάμεσα σε 28 απίθανα γυαλιστερά φύλλα διάφορων χρωμάτων για να μετατρέψεις κάθε εικόνα σε ένα λαμπερό έργο τέχνης. Ύστερα, πάρε τους αγαπημένους σου μαρκαδόρους και χρωμάτισε τις όμορφες γιορτινές σελίδες. Για παιδιά από 3-6 ετών. Εμείς έχουμε κολλήσει!

Διασκέδαση στο χιόνι

Παιδιά και γονείς ετοιμαστείτε για άπειρη διασκέδαση στο χιόνι. Θα ζωγραφίσεις το φόρεμα της βασίλισσας του χιονιού, θα φτιάξεις κατασκευές, θα ψάξεις να βρειςτις διαφορές. Μέσα στο βιβλίο θα βρεις 100 λαμπερά ανάγλυφα αυτοκόλλητα που μπορείςνα τα κολλήσεις όπου θέλεις. Το βιβλίο είναι για παιδιά άνω των 4 ετών. Εγώ το έχω καταδιασκεδάσει μαζί με το γιο μου, όπου καθόμαστε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν σταματάμε να ζωγραφίζουμε και να κάνουμε κατασκευές.