Η πρώτη μου γνωριμία με τη Δρ Νάνσυ Μαλλέρου έγινε μέσα από το πρώτο της ημερολόγιο. Θυμάμαι τότε δούλευα σε περιοδικό και μου είχε σταλεί από τον εκδοτικό οίκο. Εκείνη την εποχή φλέρταρα με το δρόμο της αυτοβελτίωσης και το ημερολόγιο της μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ενδυναμωτικά motto, χρήσιμα tips τα διάβασα όλα με προσοχή και ομολογώ πως είχα κάνει αρκετά. Εσύ μπορείς να κάνεις δικό σου το φετινό Ημερολόγιο 2021, το οποίο έχει κυκλοφορήσει.

Διάβασε εδώ περισσότερο για το life coaching

Η Νάνσυ ήρθε ξανά στη ζωή μου την περασμένη άνοιξη, τη περίοδο της πρώτης καραντίνας, μέσα από ένα δωρεάν 10ημερο σεμινάριο που είχε κάνει πάνω στις επιχειρήσεις. Ήταν το τέλειο timing για να μπορέσω να γνωρίσω τη φιλοσοφία της, να κάνω πράξη όσα έλεγε και φυσικά με χαρτί και μολύβι να απαντήσω στις εργασίες που μας έδινε. To “Καλύτερα γίνεται” – το σύνθημα της με άγγιξε, με ξύπνησε και μου έδωσε νέες προοπτικές. Παρόλο που πλέον έχω εμπειρία πάνω στην αυτοβελτίωση -παρακολουθώ μαθήματα, σεμινάρια, διαβάζω βιβλία- η Νάνσυ μου άνοιξε νέους ορίζοντες που μέχρι τώρα κάπως φοβόμουν να αναμετρηθώ μαζί τους.

Ξεκίνησα να βλέπω βίντεο της στο youtube, να παρακολουθώ τα πρωινά live που κάνει μέσα από τα social media και όλο αυτό με ώθησε να υιοθετώ τεχνικές της κάποιες οικείες κάποιες όχι. Ξέχασα να σου πω πως έχουμε γίνει και μια καταπληκτική ομάδα στο fb όπου επιχειρηματίες ανταλλάσουμε απόψεις, κάνουμε συνεργασίες/ συμμαχίες γιατί έχουμε κοινό background.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 16:00-19:00 για 8η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το δωρεάν σεμινάριο life coaching «Καλύτερα Γίνεται», το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να χτίσουν «Μια ζωή που αξίζει να τη ζεις».  Φέτος, πιο πολύ από ποτέ, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω μιας ιστορικής πανδημίας, έχουμε ανάγκη από ανύψωση του ηθικού, παρακίνηση, ενθάρρυνση, επαναπροσδιορισμό των στόχων μας. 

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εδώ για να σε εμπνεύσει και να μοιραστεί μαζί σου στρατηγικές και πολύτιμα εργαλεία, ώστε (επιτέλους1) να διεκδικήσεις μια χαρούμενη, γεμάτη, υπέροχη ζωή, σε πείσμα οποιασδήποτε συνθήκης.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να σύνδεση στο ίντερνετ, να μιλάς ελληνικά και-φυσικά-ν’ αφιερώσεις λίγο χρόνο κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σου.

Συνδεθείτε, λοιπόν, στις 5 Δεκεμβρίου για να: 

  • διαπιστώσετε ότι όλα είναι πιθανά
  • παρακινηθείτε
  • δείτε τη ζωή με αισιοδοξία αλλά και με αίσθημα προσωπικής ευθύνης
  • βρείτε τη διάθεση να εξελιχθείτε και να πάτε μπροστά
  • νιώσετε ότι βελτιώνεστε και να ξεπεράσετε ό,τι σας κρατάει πίσω

Κάνε εδώ εγγραφή

¨Καλύτερα γίνεται” και θα το διαπιστώσεις το Σάββατο 5/12!