Πριν λίγες βδομάδες ανακοινώσαμε πως φέτος η “Ονειρούπολη” από τα ωραιότερα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας μας, στη Δράμα, δεν θα ανοίξει τις πόρτες της.

Όμως, η “Ονειρούπολη” θα μεταδώσει και θα μεταφέρει το μήνυμα των γιορτών μέσα από μια σημαντική πρωτοβουλία που πήρε ο δήμος της πόλης.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Δεν είσαι μόνος, είμαστε παρέα! Μοιραζόμαστε, ο ένας για τον άλλο χτίζουμε το εμείς!”

Στα πλαίσια ανάπτυξης πρωτοβουλιών που αφορούν την ενίσχυση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα προχωράμε σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας στη Σάμο.
Συγκεντρώνουμε παιχνίδια και δώρα για να μεταφέρουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της χώρας στο αγαπημένο μας νησί. Τα δώρα που ετοιμάζει ο καθένας από εμάς, θα θέλαμε να συνοδεύονται από αυτοσχέδιες κάρτες, ώστε το δώρο να γίνεται πιο προσωπικό, κάθε δέκτης να έχει ένα παραλήπτη κι έτσι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αγάπης κι ελπίδας.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι στο κτίριο του παλαιού δημαρχείου (2ος όροφος) και στην είσοδο του νέου δημαρχείου της πόλης μας και μπορούμε να φέρνουμε τα δώρα μας μεταξύ των ωρών 09:00 -15:00 από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

Θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19. Για τη μετακίνηση σας χρησιμοποιείτε τον κωδικό 3 σε έντυπο ή μήνυμα στο 13033. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2521027415.
Σας περιμένουμε όλους να γεμίσουμε με αγάπη τα βαγόνια του «Ονειρούπολη express» και να γεμίσουμε με χαμόγελα τους φίλους μας στη Σάμο.