Η εποχή αλλάζει και η ομάδα του Different& Different αφουγκράζεται τις ανάγκες μας δημιουργώντας πρωτοποριακές υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τη γαστρονομία.

Πώς θα σου φαινόταν να είχες τραπέζι για τη παρέα σου και να επιλέξεις τα αγαπημένα πιάτα του εξαιρετικού σεφ Χριστόφορου Πέσκια για να απολαύσετε όλοι μαζί ένα μοναδικό δείπνο; Ή να ετοιμάσεις εσύ μερικά ορεκτικά και συνοδευτικά και να αφήσεις τον σεφ να σου ετοιμάσει το κυρίως πιάτο; Ή και το αντίστροφο.

Εγώ πήγα μέχρι τα γραφεία -εκεί που είναι η κουζίνα – δοκίμασα τις μοναδικές γεύσεις του σεφ, αφού πρώτα συναρμολόγησα το δικό μου υψηλό γαστρονομικό κουτί. Δοκίμασα ινδικό κοτόπουλο με ρύζι -λίγο spicy όπως ακριβώς μου αρέσει- και ένα φανταστικό γλυκό με λεμόνι.

Η ομάδα της Different&Different “ακούει” τις ανάγκες της εποχής και επιθυμώντας τα διαφορετικά μενού τους να γίνουν καθημερινή απόλαυση δημιούργησαν ένα καινούργιο concept, μια νέα υπηρεσία “take away” υψηλού γαστρονομικού χαρακτήρα.

Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2013 κερδίζοντας την ίδια χρονιά το “Hellenic Enterpreneurship Award” για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών catering. Κύρια χαρακτηριστικά της, το πάθος για τη δημιουργική διαδικασία στο χώρο της εστίασης, η πρωτοτυπία και η φρεσκάδα της!

Πίσω από αυτή την τόσο ξεχωριστή ομάδα, κρύβονται δύο μοναδικές προσωπικότητες. Ο πολυβραβευμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας, που πρωτοπορεί συνδυάζοντας τη μεσογειακή κουζίνα με νέες, διεθνείς γαστρονομικές τάσεις.

Η ζωγράφος Μαργαρίτα Βιτάλη Σαραντοπούλου, όπου το 2018 απέσπασε το βραβείο «Γυναικείας καινοτομίας επιχειρηματικής δραστηριότητας», από το ΕΒΕΑ, στο 2 ο “Athens business women forum”. Η ίδια επιλέγει να «βλέπει» το φαγητό ως αισθητικό αντικείμενο, γιατί άλλωστε το φαγητό είναι τέχνη.

Τι είναι λοιπόν το “Different& Different : the box”;

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο box με τα αγαπημένα πιάτα του chef Χριστόφορου Πέσκια και της “Different” ομάδας του, εμπνευσμένο από όλες τις κουζίνες του κόσμου, που έρχεται να συνοδεύσει ευχάριστα όλες τις στιγμές σας. Το concept είναι απλό! Εσείς καλείτε την παρέα σας, 6 άτομα minimum και η ομάδα της “Different & Different” ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο μενού για εσάς, με απολαυστικά πιάτα (ready to serve), χωρίς να έχετε το άγχο της προετοιμασίας, απολαμβάνοντας ξεκούραστα το ρόλο σας ως οικοδεσπότες.

Το “The box” σου δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το προσωπικό σου μενού επιλέγοντας τα είδη που επιθυμείς από τις εξής κατηγορίες: σαλάτες, αλοιφές, ορεκτικά, κυρίως πιάτα, συνοδευτικά, γλυκά. Επιπλέον, στον κατάλογο θα βρεις και έτοιμες θεματικές προτάσεις.

Τώρα όλη η υψηλή γαστρονομία σας έρχεται κουτί!

Χρήσιμες πληροφορίες:

Οι παραγγελίες γίνονται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ημερομηνία του γεύματος, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 9 π.μ. – 5 μ.μ,, είτε τηλεφωνικά στο 210 6200066, είτε μέσω email στο differentndifferent@gmail.com.

Μπορείτε να παραλάβετε το box σας την ημέρα που έχετε ορίσει έως τις 8 μ.μ. από τα γραφεία: Μάτσα 17, Κηφισιά ή να αποσταλεί στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης, με την αντίστοιχη χρέωση.