Φθινόπωρο και βροχή πάνε μαζί. Από εδώ κι πέρα οι βροχές θα μας κρατάνε συντροφιά και αν δεν έχουμε λόγο να βγούμε έξω μπορούμε να απολαύσουμε το σπίτι μας. Να ξεκουραστούμε, αλλά και να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να περνάμε πολύ όμορφα.

Φτιάξε κάτι γλυκό

Οι φθινοπωρινές ημέρες θέλουν κάτι γλυκό για να συνοδέψουμε τον καφέ ή το τσάι μας. Εγώ συνήθως φτιάχνω κάποιο κέικ (εδώ θα βεις συνταγή για κέικ λεμονιού και banana bread) ή μια τούρτα που φτιάχνεται γρήγορα. Αυτή την εποχή μου αρέσει να έχω κάτι γλυκό στο σπίτι για κάθε ώρα της ημέρας. Τις περισσότερες φορές έχω βοηθό τον μικρό μου, ο οποίος απολαμβάνει πολύ τη ζαχαροπλαστική.

Διάβασε βιβλίο

View this post on Instagram

⭐👯Αυτό το Σάββατο πήρα μερικές ώρες ρεπό από "mommy's life" και πέρασα τον ελεύθερο χρόνο μου στο βιβλιοπωλείο. Όχι μόνη μου. Με τις φίλες μου. 📚Πήραμε τις σημειώσεις μας, καθισαμε στο τραπέζι και ανταλλάξαμε απόψεις για βιβλία αυτοβελτιωσης. ⭐🌻Η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα κι έφυγα "χορτασμένη". Πόσα ωραία πράγματα μπορείς να κάνεις για να γεμίζεις τις ώρες σου αντί να τις ξοδεύεις χωρίς λόγο. 📚Και να διαβάζουμε περισσοτερα βιβλία!!! 🌻🌸Εσύ τι διαφορετικό έκανες σήμερα που γέμισε τη ψυχή σου;;;; #dioptrabooks #dioptrabooksandlife #instabooks

A post shared by So Life by Christina Zachou (@solife.gr) on

Μπορεί να μην έχεις ολοκληρώσει το βιβλίο των διακοπών σου. Ή να έχεις πάρει νέο βιβλίο -μια βροχερή ημέρα που κάθεσαι σπίτι είναι ιδανική για να το ξεκινήσεις. Αν σου αρέσοουν τα βιβλία αυτογνωσίας εδώ θα βρεις τις προτάσεις. Από τα αγαπημένα μου που δθάβασα φέτος είναι το Φλόγα κι Άνεμος του Στέφανου Δάνδολου

Κάνε yoga

 width=

Φτιάξε ατμόσφαιρα και κάνε μαθήματα online yoga. Άναψε κεριά για να είναι πιο ατμοσφαιρικό το σκηνικό, φόρεσε την αγαπημένη σου φόρμα και βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει για να ανανεωθείς και εσωτερικά. Πολλές φορές παρακολουθώ μαθήματα online -ιδιαίτερα όταν έχω απαιτητικές ημέρες και δεν προλαβαίνω να πάω για τρέξιμο.

Τακτοποιήσε το σπίτι σου

Τακτοποιημένο σπίτι σημαίνει τακτοποιημένη ζωή. Αυτή την εποχή είναι η κατάλληλη για να ανανεώσεις το χώρο σου για να απολαμβάνεις την κάθε γωνιά του. Εγώ ακολουθώ τη μέθοδο της Marie Kondo και έχω καταφέρει να βάλω τα πράγματα σε τάξη.