Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε πολύ και τη βιομηχανία της μόδας. Από εδώ κι πέρα οι οίκοι θα παρουσιάζουν δύο συλλογές Χειμώνα και Καλοκαίρι, καθώς όπως υποστηρίζουν θα φοράμε περισσότερο τα ρούχα μας.

Να σου πω την αλήθεια δεν μου φαίνεται καθόλου κακό αυτό. Όλοι μας είχαμε μπει σε ένα κυνηγητό με την μόδα. Τρέχαμε να αγοράσουμε διαφορετικά ρούχα κάθε εποχή και πολλές φορές δεν προλαβαίναμε ούτε να τα βάλουμε, ούτε να τα χαρούμε.

Το φθινόπωρο έχει μπει και τα φορέματα έχουν την τιμητική τους -φοριούνται κάθε ώρα της ημέρας και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνουν το outfit.

Laura Wills

https://www.instagram.com/p/CE7Fjc3sfJP/

Είναι γνωστή ως thefashionbugblog και είναι από τις αγαπημένες μου. Μου αρέσει το στυλ της, είναι πάντα περιποιημένη (και) μέσα στο σπίτι, η ίδια είναι μικροσκοπική κι έχει αδυναμία στα μεγάλα σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο φθινοπωρινό φόρεμα είναι ιδανικό για το γραφείο, για βόλτες στην πόλη (συνδυάζεται μοναδικά με αθλητικά) και με τα κατάλληλα αξεσουάρ γλινεται το τέλειο outfit για να πας σινεμά κι θέατρο. Αυτά τα φορέματα που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το καλύτυτερο μου.

Alexa Chung

https://www.instagram.com/p/CDUok1rgi9N/

Το στυλ της είναι ξεχωριστό και θέλεις να το αντιγράψεις. Το συγκεκριμένο φόρεμα σε βάζει σε φθινοπωρινό mood λόγω χρώματος. Όσο για το πουα; Είναι απόλυτα θηλυκό και προσδίδει μια γοητεία. Μπορείς να το φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Olivia Palermo

https://www.instagram.com/p/CEe59l_goXJ/

Η Olivia Palermo δημιουργεί τάσεις γιατί ξέρει να συνδυάζει μοναδικά τα outfit που επιλέγει σε κάθε εμφάνιση της. Αυτό το ροζ μακρύ κι αέρινο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για τις νυχτερινές βόλτες σου στη πόλη. Φυσικά αν είσαι καλεσμένη σε γάμο είναι το πιο super outfit.

Candela

https://www.instagram.com/p/CDbOsByJ-_i/

Ακόμα και τοφθινόπωρο αγαπάμε τα χρώματα. Μας φτιάχνουν τη διάθεση και ταιριάζουν με το μαύρισμα -που ακόμα δεν μας έχει φύγει. Ένα τέτοιο φόρεμα με έντονο χρώμα και ιδιαίτερα μανίκια θα αναδείξει το στυλ μας. Από business lunch μέχρι βραδινή έξοδος είναι το κομμάτι που θα θέλεις να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου.