Το Poikilo Rocky Mountain, επιστρέφει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 για 8η συνεχόμενη χρονιά στο Ποικίλο Όρος. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνει ότι η προθεσμία για εγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» τελειώνει την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 12 τα μεσάνυχτα. Μέχρι τότε, οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στο www.pdsodysseas.gr

«Για 8 η χρονιά θα υποδεχτούμε με ευθύνη, ασφάλεια και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, τους φίλους μας δρομείς για ένα συναρπαστικό αγώνα στο πανέμορφο Ποικίλο Όρος. Και οι τρεις διαδρομές είναι σχεδιασμένες για να συνδυάσουν δράση και ομορφιά στο ορεινό διαμάντι της Αττικής» δήλωσε ο πρόεδρος του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και race director του αγώνα Δημήτρης Ζωναράς.

Διάλεξε διαδρομή και τρέξε στη φύση
Ο κύριος αγώνας Rocky Mountain, 22.5km με περίπου 1110 μέτρα θετική υψομετρική είναι ένας γνήσιος trail αγώνας και απευθύνεται σε δρομείς εξοικειωμένους με το βουνό και με τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδιασμένος ώστε ακόμα και οι κορυφαίοι αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αγγίξουν τα όρια τους.
Παράλληλα , διεξάγεται και ο αγώνας UpDown 8km με 392 μέτρα θετική υψομετρική σε μία πιο ήπιας δυσκολίας διαδρομή κατάλληλη για όσους έχουν μικρή εμπειρία στους αγώνες ορεινού τρεξίματος.

Τέλος, διεξάγεται ο FunRace 4km που είναι ιδανικά σχεδιασμένος για δρομείς που θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με το βουνό και να απολαύσουν από πρώτο χέρι την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει το ορεινό τρέξιμο.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη (Ελαιών 224 και Πανοράματος).