«Το Σαββατοκύριακο των Μυστικών» 

Ένας ερημικός προορισμός με θέα που κόβει την ανάσα

Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας εταιρίας τους, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι τους αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.

Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο

Πρωταγωνιστούν: Νταν Στίβενς, Άλισον Μπρι, Σίλα Βαντ, Τζέρεμι ΆλενΓουάιτ

“Πες το δυνατά”

Πόσες φορές καταπίνουμε τα πάντα και συνεχίζουμε; Τι θα συνέβαινε αν λέγαμε ό,τι μας ερχόταν στο μυαλό; Πόσο δυνατά θα ακουγόταν η φωνή μας αν δεν μας ένοιαζαν τα προσχήματα; Οι απαντήσεις βρίσκονται στη γεμάτη ρυθμό, διασκεδαστική κωμωδία από την Ιταλία που παρακολουθεί την ξεκαρδιστική πορεία μιας γυναίκας, όταν αποφασίζει να ξεφορτωθεί το στρες της καθημερινότητας και όλων όσων την βαραίνουν. 

Η 40χρονη Τζούλια βιώνει μία πυρετώδη καθημερινότητα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της μαζί με τον έφηβο γιο του και την κολλητή της, που δεν την ακούει και κυνηγάει άπιαστες ιστορίες αγάπης. Και μέσα σ όλα, υπάρχει μία αφόρητη ζυγαριά που δείχνει τα ίδια κιλά παρότι η ίδια βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα! Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, η Τζούλια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός εναλλακτικού θεραπευτή και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι την βαραίνει. Μόλις αποχωρεί από τη διαφωτιστική συνεδρία, η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται ορμητικά και ανεξέλεγκτα.

Σκηνοθεσία:  Γκουίντο Κιέζα

Πρωταγωνιστούν: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Ντίνο Αμπρέσα

“H μουσική της ζούγκλας”

Μία διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα πολύχρωμο ταξίδι επικών διαστάσεων που ξεκινά όταν ένας εξωγήινος προσγειώνεται στην αφρικανική ζούγκλα. Η ζωή τού επιφυλάσσει καινούριους φίλους και πολλά μαθήματα, όπως ότι η φιλία και η διασκέδαση μπαίνουν πάνω από τα όνειρα ενός αλαζόνα πατέρα με κατακτητικές τάσεις. Η ταινία βασίζεται σε μία τηλεοπτική σειρά με διεθνή επιτυχία σε 200 χώρες.

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν. Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας. Οι ήρωες μας  δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο! Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;