Κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν, απλά προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας. Πόσες φορές θέλεις να αποφορτιστείς ύστερα από μια απαιτητική ημέρα και σκέφτεσαι που να απολαύσεις ένα δροσερό καλοκαιρινό cocktail;

Στα plus του μαγαζιού που θέλεις να απολαύσεις after office cocktail είναι να έχει κήπο -γιατί όχι να θυμίζει λίγο πως βρίσκεσαι μακριά από το κέντρο της πόλης- αλλά κι ένα εκλεκτό μενού για εσένα που θέλεις να τσιμπήσεις κάτι και να συνοδέψεις το ποτό σου.

Η απάντηση, λοιπόν, στο ερώτημα “που θα πάμε για cocktail μετά τη δουλειά” είναι στο 48 Urban Garden, το οποίο έχει ανοίξει ξανά στον κήπο του για απολαυστικά απογευματινά after office cocktails αλλα και τις αγαπημένες βραδιές με επιλογές από το εκλεκτό μενού, σε μία μικρή όαση δροσιάς στην καρδιά της πόλης.

Στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης «Ιλεάνα Τούντα» «ζωντανεύει» ένα σύγχρονο bar – restaurant, με νεουορκέζικη ατμόσφαιρα και κυρίαρχα urban στοιχεία, όπως το ξύλο και το μέταλλο και έναν εντυπωσιακό αστικό κήπο 190 τετραγωνικών μέτρων, με καθιστικούς πάγκους, τραπέζια πικ νικ, μπαξέδες με λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά, με το εμβληματικό food truck να δεσπόζει στο κέντρο του χώρου.

Από νωρίς το απόγευμα ο κήπος είναι ανοιχτός και σε προσκαλεί να δοκιμάσεις classic, signature cocktails αλλά και μοναδικές γεύσεις από ένα menu που περιλαμβάνει προτάσεις για όλα τα γούστα όπως bao buns, ζουμερά burgers, πρωτότυπες σαλάτες και αξέχαστα γλυκά.

Κάθε απόγευμα από Τρίτη έως Κυριακή από τις 17:30 μ.μ. μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για
να απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας, πιάτα που συνδυάζουν ξεχωριστές γεύσεις και
κουλτούρες με δροσιστικά cocktails στον πιο urban κήπο της πόλης.

info

Αρματολών & Κλεφτών 48, Αθήνα τηλ. 213 0281866