Το ξενοδοχείο Domotel Agios Nikolaos άνοιξε ξανά τις πόρτες του από αρχές Ιουλίου και εγκαινίασε την καλοκαιρινή σεζόν έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας φιλοξενουμένων και προσωπικού.

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, το Domotel Agios Nikolaosυπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε έναν ιδιωτικό παράδεισο χτισμένοπάνω στη θάλασσα με απεριόριστη θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Οργανώστε τις διακοπές σας σε έναν άκρως καλοκαιρινό προορισμό εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο και ανακαλύψτε τις ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ασφαλείς διακοπές για όλους 

Το resort εκτός από την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλων που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία,  εφαρμόζει επιπλέον ρυθμίσεις που αφορούν την διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, την καθαριότητα και την απολύμανση όλων των χώρων καθώς και την εφαρμογή κανόνων προστασίας για την διακίνηση φαγητού και ποτού μέσα στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους χωρίς κανένα άγχος καθώς η ομάδα του Domotel Agios Nikolaos φροντίζει για αυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής.

Διακοπές στον προσωπικό σας παράδεισο 

Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Θεσπρωτίας, στα Σύβοτα, το Domotel Agios Nikolaos , χτισμένο πάνω στη θάλασσα,  αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ημέρες των διακοπών σας, με θέα το μαγευτικό Ιόνιο . Με δική του του μαρίνα, μια ιδιωτική παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά καθώς και ένα beach bar, το ξενοδοχείο προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας για όσους αναζητούν το δικό τους καλοκαιρινό καταφύγιο. Οι επιλογές διαμονής ποικίλλουν από δίκλινα δωμάτια σε σουίτες με ιδιωτική πισίνα, οι οποίες αναμφισβήτητα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μεσογειακές γεύσεις και δροσερά cocktails

Μέσα στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά πιάτα της μεσογειακής κουζίνας συνοδεύοντας τα από μια εξαιρετική λίστα κρασιών σε ένα απαράμιλλης αισθητικής χώρο, στο εστιατόριο Τhe Islands. Ακολουθήστε τους  πέτρινους δρόμους και τα μονοπάτια του Islands μέσα από τον κήπο και τα λουλούδια του και θα βρεθείτε μέσα στον χώρο του Bar Restaurant! Δοκιμάστε εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες και σπιτικές συνταγές βασισμένες στις δημιουργικές μαγειρικές προτάσεις του Chef και ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα ποτό ή δροσερό cocktail φτιαγμένο από αρωματικά αποστάγματα.

Με πιο χαλαρή διάθεση, το Skipper Beach Bar προσφέρεται για στιγμές απόλυτης ηρεμίας με ανεπανάληπτη θέα στο καταγάλανο Ιόνιο. Οι επιλογές εδώ ποικίλουν, από  φρέσκους χυμούς, φρουτοσαλάτες και ελαφριά σνακ μέχρι ποικιλία μεζέδων συντροφιά με ουζάκι αλλά και cocktails.

Κοντινές αποδράσεις 

Η εμπειρία διαμονής ολοκληρώνεται με μικρές αποδράσεις στη γύρω περιοχή. Μπορείτε να απολαύσετε απογευματινές βόλτες στη γραφική Πάργα αλλά και να επισκεφθείτε τις εντυπωσιακές παραλίες Μεγάλη Άμμος και Πισίνα, οι οποίες με τους καταπράσινους λόφους, τις λευκές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά τους δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις φημισμένες παραλίες της Καραϊβικής! Aφιερώστε μια ημέρα για μια κρουαζιέρα σε Παξούς και Αντίπαξους ή μια εκδρομή στις πηγές του μυθικού Αχέροντα για να ανακαλύψετε τη φυσική ομορφιά που κρύβει η Ελλάδα.