Η εύκολη οδική πρόσβαση, οι άπειρες δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1χλμ. και οι 259 βίλες, σουίτες και δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που θα κάνουν τις φετινές διακοπές, μοναδικές στη Costa Navarino

Οι εγκαταστάσεις και δραστηριότητες στο Navarino Dunes με μεγάλη διασπορά μεταξύ τους, βρίσκονται σε μία συνολική έκταση 1.300 στρεμμάτων, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο. Σε συνδυασμό με τους άνετους κοινόχρηστους χώρους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, η Costa Navarino θα είναι ο ιδανικός προορισμός για ξέγνοιαστες διακοπές το φετινό καλοκαίρι.

Το φυσικό περιβάλλον της Μεσσηνίας και οι δραστηριότητες που προσφέρει η Costa Navarino, συνθέτουν τον ιδανικό συνδυασμό για άνετες εξορμήσεις για κάθε ηλικία: βόλτες με ποδήλατα και κολύμπι στη Βοϊδοκοιλιά, πεζοπορία και ιδιωτικό πικνίκ με παραδοσιακές μεσσηνιακές γεύσεις, θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, wind surfing και kite surfing, μαθήματα γκολφ στα signature γήπεδα της Costa Navarino, αθλήματα ρακέτας και πολλά ακόμη.

Τα 21 εστιατόρια, καφέ και lounge bars σε ανοικτούς χώρους, αλλά και η διοργάνωση ιδιωτικών δείπνων στους ελαιώνες και στους privé εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων, δίνουν αμέτρητες δυνατότητες σε μικρές παρέες, να γευθούν την τοπική και διεθνή κουζίνα, με ανανεωμένα à la carte μενού και με τα πιο φρέσκα συστατικά από τοπικούς παραγωγούς.

Φέτος, στη Costa Navarino -το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών- τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν την τιμητική τους. Οι νεαροί επισκέπτες θα βρουν νέες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και εμπλουτισμένο πρόγραμμα εμπειριών.

2,5 ώρες από την Αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ολυμπισμού «Ολυμπισμός και Παιχνίδι» φέρνει τα παιδιά στην Costa Navarino κοντά στις αξίες του Ολυμπιακού
Ιδεώδους. Ο Ολυμπιονίκης Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και ο Παγκοσμιονίκης Τοξοβολίας Χρήστος Αερικός αναλαμβάνουν από 20 εώς 25 Ιουλίου να μεταδώσουν σε παιδιά 6-12 ετών τις αξίες της Αριστείας, του Σεβασμού και της Φιλίας μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που εστιάζει στην άθληση και την εκπαίδευση.

Στο τέλος του προγράμματος που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και φιλοξενεί η Costa Navarino τα παιδιά θα έχουν διασκεδάσει με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένων παιχνιδιών, θα έχουν αναπτύξει σχέση ομαδικότητας, σεβασμού, φιλίας και υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ τους,  και θα γνωρίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά των αθλημάτων της τοξοβολίας και της κολύμβησης από τους πλέον ειδικούς.

Συγχρόνως, ένα φανταστικό ταξίδι ξεκινά μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία της Costa Navarino με το Athens Clue, την ελληνική εταιρία που έφερε για πρώτη φορά τα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Σε ένα
πρωτότυπο, υπαίθριο Escape Game παιδιά και ενήλικες γίνονται “FBI Investigators” και προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο.  Η λύση της υπόθεσης εξαφάνισης του έμπορου ελαιoλάδου από τη Μεσσηνία μπορεί να βρεθεί μελετώντας διεξοδικά χάρτες, φωτογραφίες και δαχτυλικά αποτυπώματα. Η δράση γίνεται ανά οικογένεια 2-7 ατόμων, για παιδιά άνω των 6 ετών, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας. Το ταξίδι συνεχίζεται μέσω Virtual Gaming όπου φορώντας τις μάσκες εικονικής πραγματικότητας οι παίκτες τηλεμεταφέρονται στις πυραμίδες της Αιγύπτου, γνωρίζουν τη Mέδουσα της ελληνικής μυθολογίας ή ταξιδεύουν στο παρελθόν και
το μέλλον. Στα παιχνίδια συμμετέχουν 2-8 παίκτες, έφηβοι και ενήλικες, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν τους γρίφους , με απόσταση 9 τ.μ. μεταξύ τους.

 

Info

The Romanos, a Luxury Collection Resort
T.: +30 27230 96000
reservations.romanos@costanavarino.com

The Westin Resort Costa Navarino
T.: +30 27230 95000
reservations.westin@costanavarino.com