To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα και πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, είναι και φέτος εδώ για να φροντίσει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, ώστε να απολαμβάνουν οι μικροί μας φίλοι ξέγνοιαστες στιγμές και ατελείωτο παιχνίδι κάτω από τον ήλιο, με ασφάλεια.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι λίγο διαφορετικό για όλους μας, όμως το Carroten πιστεύει πως για τους μικρούς μας φίλους το καλοκαιρινό παιχνίδι θα πρέπει να παραμείνει ξέγνοιαστο, διασκεδαστικό και ασφαλές. Μην ξεχνάμε ότι η ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα με αντηλιακή προστασία υψηλού δείκτη και ανεπτυγμένες  φόρμουλες, ώστε να απολαμβάνουμε μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου.

Τα προϊόντα της σειράς Carroten Kids, με φόρμουλες που αναπτύσσονται από την ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων του Ομίλου Sarantis, προσφέρουν ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτινών και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.

Το Carroten Kids Roll-On SPF30 50ml αποτελεί καινοτομία στα παιδικά αντηλιακά, καθιστώντας την εφαρμογή του τόσο εύκολη, ακόμα και από τα ίδια τα παιδιά, ενώ είναι σε συσκευασία ταξιδιού για να μπορείτε να το έχετε συνεχώς μαζί σας. Το αντηλιακό που κάνει την επάλειψη… παιχνιδάκι προσφέρει ενισχυμένο σύστημα προστασίας 4 επιπέδων (UVB+UVA+VL+IRA) και είναι εμπλουτισμένο με 3πλό σύστημα προστασίας, Beta-Glucan + Provitamin D + Prebiotic, ώστε να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους.

Αγαπημένο προϊόν της παιδικής σειράς αποτελεί και το Carroten Kids Wet Skin Spray SPF50 200ml, το οποίο χάρη στους ειδικούς μαλακτικούς παράγοντες που περιέχει, επιτρέπει τη διάφανη εφαρμογή σε βρεγμένη και στεγνή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Με προβιταμίνη D, που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της άμυνας της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας απέναντι στη UV ακτινοβολία, προστατεύει αποτελεσματικά από ερεθισμούς. Για το πρόσωπο και το σώμα, η σειρά Trigger Spray, με τα Carroten Family Triger Spray SPF30
για όλη την οικογένεια και Carroten Kids Triger Spray SPF 30 και SPF 50, κυκλοφορεί σε εργονομική συσκευασία, πρακτική στη χρήση, εύκολη στο κράτημα, και τη γνωστή αντλία με ειδικό stop για την αποφυγή ατυχημάτων.

Και φυσικά, το πάντα κλασικό και αγαπημένο Carroten Kids Milk SPF50, εμπλουτισμένο με Beta-Glucan, διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας προστατεύοντας αποτελεσματικά από τους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και Provitamin D για ενίσχυση της άμυνας της απέναντι στη UV ακτινοβολία.

Ό,τι και να σημαίνει για εμάς ελληνικό καλοκαίρι, είναι και φέτος εδώ και μας περιμένει. Ας το ζήσουμε με ασφάλεια! Με την παιδική σειρά Carroten Kids η αντηλιακή προστασία γίνεται ξανά παιχνίδι, ώστε να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα, στο πάρκο, στην εξοχή.