Από την περασμένη Κυριακή, το ξενοδοχείο The Margi, άνοιξε την πόρτα του και γέμισε με νόστιμες μυρωδιές τη περιοχή της Βουλιαγμένης.

Ο executive chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Γιακαλής, μέσα στη κουζίνα του ετοιμάζει το κυριακάτικο brunch με φρέσκα υλικά, ενώ τα αυγά είναι από την φάρμα του The Margi.

Ζουμερά burger me angus beef –απλά πεντανόστιμο-, αυγά Benedict και  croquet-madame είναι μερικά από τα πιάτα του καταλόγου.

Φέτος, το μενού εμπλουτίζεται με το νέo breakfast section όπου εκεί θα βρείτε brioche, bagels, tartines και acai berry bowls.

Το γεύμα θα ολοκληρωθεί σωστά με τις γλυκές προτάσεις του chef: λαχταριστά pancakes με maple syrup ή Nutella, καθώς και French toast με φρέσκα μούρα και maple syrup.

Κλείσε τραπέζι και απόλαυσε γλυκά και αλμυρά πιάτα… χωρίς ενοχές!

Καλή όρεξη!

 

Τηλ κρατήσεων:  2108929160