Ένας σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, άνοιξε μόλις τις πόρτες του στην καρδιά του Κολωνακίου, στην οδό Σκουφά.

Το 7 th Heaven είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά του, ένας παράδεισος περιποίησης με μοναδικές υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, που κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν να βρίσκονται στον έβδομο ουρανό.

Η εντυπωσιακή είσοδός του μοιάζει με παραδεισένιο σκηνικό, με τον καταπράσινο ανθισμένο τοίχο και τις δύο κούνιες-πολυθρόνες, που προετοιμάζουν τη διάθεση για ένα απολαυστικό ταξίδι περιποίησης. Το μοντέρνο και εκλεπτυσμένο design στο εσωτερικό του μαγαζιού, η μίνιμαλ διακόσμηση σε συνδυασμό με μικρές πολύχρωμες λεπτομέρειες, συνθέτουν ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό που θυμίζει επίγειο παράδεισο.

Στον πανέμορφο αυτό χώρο μπορεί να συναντήσει κανείς μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ανανεώνουν την εμφάνιση, όπως περιποίηση άκρων με εξειδικευμένες θεραπείες, nail art, περιποίηση μαλλιών, μακιγιάζ αλλά και αποτρίχωση.

Η ομάδα του 7 th Heaven φροντίζει να μετατρέπει κάθε περιποίηση σε μια μοναδική εμπειρία με πινελιές μικρής πολυτέλειας! Οι επισκέπτες μπορούν για παράδειγμα να απολαύσουν έναν γευστικό detox χυμό για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση παράλληλα με κάθε περιποίησή τους, ενώ όσοι επιλέγουν τις υπηρεσίες μανικιούρ &πεντικιούρ, απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας και ένα χαλαρωτικό ολιγόλεπτο μασάζ. Το 7th Heaven γνωρίζει πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος στην απαιτητική καθημερινότητα που ζούμε, για αυτό το λόγο δίνει τη δυνατότητα σε όσες κυρίες το επιθυμούν, να κάνουν ακόμα και 3 υπηρεσίες ταυτόχρονα, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ μαζί με χτένισμα, ή μακιγιάζ.

Φυσικά, οι υπηρεσίες του 7 th Ηeaven δεν θα μπορούσαν να μην ταξιδεύουν στον έβδομο ουρανό και το αντρικό κοινό καλύπτοντας και τις δικές τους ανάγκες περιποίησης άκρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν και online το ραντεβού τους επιλέγοντας τις υπηρεσίες που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των αυστηρών κανόνων υγιεινής, το 7 th Heaven φροντίζει τους επισκέπτες του με τον πιο ασφαλή τρόπο, δημιουργώντας το προσωπικό σετ εργαλείων του κάθε πελάτη, το οποίο φυλάσσεται στο κατάστημα, ώστε να το χρησιμοποιούν σε επόμενη επίσκεψη.

Κι αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, το 7th Heaven έχει δημιουργήσει μία σειρά από ευφάνταστα πακέτα υπηρεσιών, τα 7th Heaven Specials, που δίνουν μια παραδεισένια νότα στις μικρές και μεγάλες σας στιγμές τις οποίες μπορείτε και να μοιραστείτε.

Τα πακέτα bride-to-be, bachelorette party, baby shower, girls party αλλά και dream teen party για τις
μικρότερες κυρίες, προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες περιποίησης και χαλάρωσης.

 

Σκουφά 37, Κολωνάκι