Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ από την Ομάδα Ιδέα. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια δυο νεαροί performers, ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Αυτή η παράσταση είναι ένα μάθημα υποκριτικής! Δύο νεαροί ηθοποιοί, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, παίζουν αυτό το κλασσικό σαιξπηρικό έργο, εντελώς διαφορετικά. Με ένα τρόπο που σε παρασύρει από την αρχή, τους θαυμάζεις, γελάς, περνάς όμορφα βλέποντας όλα όσα κάνουν επί σκηνής. Έχουν πάθος και το μεταδίδουν στο κοινό. Και το κοινό τους το ανταποδίδει: με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα!

Για να κάνεις καλό θέατρο δεν χρειάζονται ατελείωτα κοστούμια και  εντυπωσιακά σκηνικά. Αρκεί να έχεις ταλαντούχους, παθιασμένους ηθοποιούς και μια ευρηματική σκηνοθεσία. Η παράσταση που έχει ταξιδέψει στον κόσμο συνεχίζεται για πέμπτη σεζόν… καθόλου τυχαίο!

Ερμηνεύουν/σκηνοθετούν και έκαναν την απόδοση του έργου: ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, η Αθηνά Μουστάκα και συμμετέχει ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και “παρεμβαίνοντας” σε κρίσιμες στιγμές του έργου…

 

Η παράσταση από τις 6 Δεκεμβρίου θα παίζεται κάθε Τετάρτη στις 21.00