Το ξενοδοχείο Summer Senses Luxury Resort έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του από την 1η Ιουλίου 2020 στη Μάρπησσα της Πάρου για την απόλυτη βίωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από τις πέντε αισθήσεις. Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας του, το μεγαλύτερο 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πάρου έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την ελληνική πολιτεία. Τα αρώματα των Κυκλάδων, ο ήχος των κυμάτων, η μαγική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική αλλά η επαφή με τη γη της Πάρου αποτελούν τα μαγικά συστατικά της ολοκληρωμένης καλοκαιρινής απόδρασης και της high-end εμπειρίας διαμονής που προσφέρει το Summer Senses Luxury Resort.

Ονειρεμένες διακοπές για κάθε είδους επισκέπτη

Με σύμμαχο τις κτηριακές εγκαταστάσεις του που ξεπερνούν τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα σε συνδυασμό με τη δυναμική 100 δωματίων και σουιτών που επεκτείνονται σε μια έκταση 27.000 τετραγωνικών μέτρων, το ξενοδοχείο εγγυάται την πλήρη ιδιωτικότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και υπηρεσιών σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 45 ευρύχωρα δωμάτια με ιδιωτικά μπαλκόνια και55 πολυτελείς σουίτεςπου διακρίνονται για τον σχεδιασμό και την αισθητική τους. Για αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σουίτας με ιδιωτική πισίνα αλλά και η νέα προσθήκη της Honeymoon Suite,η οποία διαθέτει private jacuzzi και πισίνα, γεγονός που την καθιστά την ιδανική επιλογή για μια πιο luxury εμπειρία διακοπών.

Γαστρονομικές απολαύσεις στις Κυκλάδες

Στο ξενοδοχείο και φέτος θα λειτουργήσουν το κεντρικό εστιατόριο Gaia αλλά και τα δύο μπαρHydor Pool Bar και Irida Lounge Bar. Το εστιατόριο Gaia θα παρέχει καθημερινά ένα a la carte μενού εξαιρετικών επιλογών για μεσημέρι και βράδυ με έμπνευση από την αυθεντική κυκλαδίτικη κουζίνα και την Ιταλία καθώς και ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό από τοπικά προϊόντα.

Στα μπαρ του ξενοδοχείου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαύσουν δροσερά cocktails, αναζωογονητικά ροφήματα και νόστιμα σνακ δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι ομορφιές της Πάρου συντροφεύουν τα πιο όμορφα μας καλοκαίρια 

Η Πάρος αποτελεί έναν από τους πλέονασφαλείς τουριστικούς προορισμούςγια το καλοκαίρι του 2020. Το Summer Senses με τη μοναδική τοποθεσία του στην κορυφή ενός λόφου στη Μάρπησσα, αναδεικνύεται σε έναν υπέροχο προορισμό για όσους αναζητούν ήρεμες διακοπές και όχι μόνο. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την πρωτεύουσα της Παροικιάς, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν κάθε είδους διακοπές μαζί με την οικογένεια, τους φίλους ή και μόνο το ταίρι τους. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για κοντινές εξορμήσεις στις καταγάλανες παραλίες του νησιού αλλά και σε κρυφούς κολπίσκους, για απογευματινές βόλτες στο γραφικό Πίσω Λιβάδι, αλλά και ξεναγήσεις στα πλακόστρωτα χωριά της Πάρου. Η πανοραμική θέα του ξενοδοχείου μέχρι τη Νάξο και τα Κουφονήσια χαρίζει μια αίσθηση γαλήνης στους φιλοξενούμενους, καθώς απλώνεται μπροστά τους η απέραντη θάλασσα του Αιγαίου.