Το νέο βιβλίο της Σούζαν Κόλινς (συγγραφέα της σειράς Αγώνες πείνας)”Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός και θεωρείται το βιβλίο φαινόμενο.

Οι Αγώνες πείνας έχουν πουλήσει περισσότερα από 100.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 54 γλώσσες και κυκλοφορούν σε 52 χώρες. Το νέο βιβλίο αποτελεί ήδη το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς, αφού έχει προκαλέσει πανδαιμόνιο στους αναγνώστες και εξαντλήθηκε 4 φορές σε λίγες μέρες από την πρώτη του κυκλοφορία στο εξωτερικό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Είναι το πρωινό του θερισμού, κατά το οποίο γίνεται η επιλογή των φόρων και ουσιαστικά ξεκινούν οι δέκατοι Αγώνες Πείνας. Στην Κάπιτολ, ο δεκαοχτάχρονος Κοριολανός Σνόου προετοιμάζεται για τη μία και μοναδική του ευκαιρία να εξασφαλίσει δόξα ως μέντορας στους Αγώνες. Ο άλλοτε πανίσχυρος οίκος των Σνόου έχει ξεπέσει και η μοίρα του κρέμεται από τη μικρή πιθανότητα να καταφέρει ο Κοριολανός να αποδειχτεί πιο γοητευτικός, πιο έξυπνος και πιο πανούργος από τους συμμαθητές του ώστε να νικήσει ο δικός του φόρος.
Οι πιθανότητες είναι εναντίον του, καθώς του αναθέτουν το κορίτσι φόρο από την Περιοχή 12, την πιο ασήμαντη από όλες. Οι μοίρες τους τώρα διαπλέκονται – κάθε επιλογή που θα κάνει ο Κοριολανός θα μπορούσε να οδηγήσει στη νίκη ή την αποτυχία, στον θρίαμβο ή στην καταστροφή. Μέσα στην αρένα, θα είναι ένας αγώνας μέχρι θανάτου. Έξω από την αρένα, ο Κοριολανός αρχίζει να τρέφει συναισθήματα για τον καταδικασμένο του φόρο… και πρέπει να ζυγίσει την ανάγκη του να ακολουθήσει τους κανόνες ενάντια στην επιθυμία του να επιβιώσει με κάθε τρόπο.

Για να κερδίσετε 1 αντίτυπο του βιβλίου “Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών”κάντε LIKE ΑΝ θέλετε στη σελίδα του Solife και Εκδόσεις Ψυχογιός,  TAG ΑΝ θέλετε ένα φίλο σας (κι αυτός πρέπει να κάνει Like στiς σελίδες) και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ το άρθρο.

Η κλήρωση θα γίνει στις 25 Ιουνίου