Πριν λίγους μήνες το τετράδιο “Γράψε τη δική σου ιστορία” του Νικόλα Σμυρνάκη, από τις εκδόσεις Διόπτρα, έφτασε στα χέρια μου και πραγματικά ενθουσιάστηκα πολύ. Ένα τετράδιο στόχων, επιτευγμάτων για να σε παρακινεί κάθε ημέρα ώστε να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικά.

Δεν σου κρύβω πως μόλις άρχισα να το ξεφυλλίζω μου γεννήθηκε η επιθυμία να ξεκαθαρίσω ποιοι στόχοι μου έχουν προτεραιότητα για να ξεκινήσω να κάνω τα βήματα που αναφέρει ο συγγραφέας και coach, Νικόλας Σμυρνάκης.

View this post on Instagram

Από τη στιγμή που θέτεις, ακόμα καλύτερα, γράφεις έναν στόχο, μια παραλλαγή του προετοιμάζεται κάπου στο μακρινό μέλλον . . Κάτι σχετικό δηλαδή θα πετύχεις, κάποια στιγμή. Μπορεί να μη γίνεις πλούσιος, δηλαδή εκατομμυριούχος, αλλά να γίνεις οικονομικά άνετος και πλούσιος συναισθηματικά. Τι ωραία παραλλαγή! Μπορεί να μην κάνεις παγκόσμιο best seller αλλά το βιβλίο σου να μεταφραστεί σε μια ξένη γλώσσα. Παραλλαγή κι αυτή. Ή απλά να εκδοθεί . . Μπορεί να μην κερδίσεις την αγάπη μιας συγκεκριμένης γυναίκας ή ενός άντρα αλλά να κερδίσεις την αγάπη μιας άλλης γυναίκας ή ενός άλλου άντρα και μαζί να έχετε μια καλύτερη ζωή. Μπορεί να μην καταφέρεις να σε προσλάβουν ως διευθυντή σε μια μεγάλη εταιρεία αλλά να δημιουργήσεις τη δική σου εταιρεία . . Η προϋπόθεση είναι ότι ξέρεις την κατεύθυνση. Έχεις πυξίδα. Απόλαυσε τη διαδρομή, κάνε υπομονή όσο κατευθύνεσαι προς τον προορισμό σου. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και αργά ή γρήγορα μια παραλλαγή της επιθυμίας, του ονείρου σου θα υλοποιηθεί! . . ΥΓ . . Την Τετάρτη 24 του μήνα θα μιλήσουμε για όλα τα παραπάνω στο διαδικτυακό εργαστήριο που σας έχω ετοιμάσει με αγάπη. Αφιέρωσα πολύ χρόνο μέχρι να σιγουρευτώ ότι θα σας προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη αξία . . Δεν θα πιστεύετε πόσο απλά είναι τα πράγματα και πόσο δύσκολα τα κάνουμε εμείς . . Θα σας δείξω πώς να μην σας επηρεάζει ψυχολογικά η μη επίτευξη του στόχου, η αποτυχία, χωρίς όμως να μειωθεί καθόλου η δυναμική σας. Πώς να χαίρεστε τη διαδρομή και όχι μονάχα τη στιγμή. Επίσης πώς ακριβώς λειτουργεί η παραλλαγή του στόχου . . Α, σημαντικό. Όσοι συμμετέχουν στο διαδικτυακό εργαστήριο στις 24/6 θα λάβουν δώρο το τελευταίο μου βιβλίο Γράψε τη δική σου Ιστορία (ή όποιο άλλο θέλουν) . . Στο βιογραφικό μου θα βρείτε το λινκ για τη συμμετοχή σας https://bit.ly/ergastirio-grapseistoria . . Διοργάνωση: @dioptrabooks @enallaktikidrasi @islandofman_academy . . #IslandofMan #NicolaSmyrnakis #webinar

A post shared by Nicolas Smyrnakis (@nicolasmyrnakis) on

Τώρα, όμως, ήρθε και η δική σου σειρά να… γράψεις τη δική σου ιστορία μέσα από ένα διαδικτυακό, βιωματικό εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου από τις 18.00 μέχρι τις 22.00

Θέλετε να γίνετε εσείς ο δημιουργός της πραγματικότητάς σας;
Να γράψετε ΕΣΕΙΣ τη δική σας ιστορία;
Να απολαύσετε την πορεία προς κάθε σας προορισμό;
Να παραδώσετε στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό σας;Τότε, αυτό το εργαστήριο είναι για εσάς!Γιατί δημιουργήθηκε:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν ως πυξίδα ώστε οι συμμετέχοντες να χαράξουν την διαδρομή που οδηγεί:

 • στις επιθυμίες
 • στα όνειρα
 • στους στόχους
 • στην εκπλήρωση των αναγκών
 • στον σκοπό της ζωής τους.

Σε ποιους απευθύνεται:

 • Σε όσους θέλουν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική τους ζωή.
 • Σε όσους θέλουν να νιώσουν πραγματικά ελεύθεροι να δημιουργούν οι ίδιοι την πραγματικότητα της ζωής τους.
 • Σε όσους έχουν σημαντικούς στόχους και θέλουν να αρχίσουν να τους υλοποιούν ΤΩΡΑ.
 • Σε όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά στον σκοπό της ζωής τους και να συντονιστούν με αυτόν.
 • Και τέλος, σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν την πορεία προς κάθε τους προορισμό και να παραδώσουν στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό τους.

Τα οφέλη:
Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώσεις και θα κληθούν να συμμετέχουν σε διαδραστικές ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν να:

–      Θέτουν στόχους που δεν θα τους αγχώνουν, στόχους με μεγαλύτερη πιθανότητα να τους επιτύχουν.
–      Αυξήσουν τις επιδόσεις τους σε όλους τους τομείς της ζωής τους, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ήδη έχουν.
–      Επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με το φόβο,  να τον χρησιμοποιούν παραγωγικά, έτσι ώστε να αποτελεί προωθητική και όχι καταστροφική, δύναμη στη ζωή τους.
–      Συνειδητοποιήσουν κάποια από τα βασικότερα λάθη των ανθρώπινων σχέσεων και να μάθουν πώς να τα αποφεύγουν.
–      Αποδεχτούν και να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους.
–      Απολαμβάνουν την πορεία προς κάθε προορισμό τους.
–      Κάνουν το πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα στην προσπάθεια τους να γράψουν τη Δική τους «Ιστορία».

Το κόστος συμμετοχής

Είναι 50€ και περιλαμβάνει:

 • Τη βιωματική εμπειρία μιας διαδραστικής 4ωρης εκπαίδευσης με τον κορυφαίο Έλληνα εκπαιδευτή, συγγραφέα βιβλίων best seller Νικόλα Σμυρνάκη.
 • Το βιβλίο «Γράψε τη δική σου Ιστορία – Τετράδιο ονείρων και πραγματοποιήσεων» (αξίας 15,50 ευρώ).
 • Την αποστολή του βιβλίου με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ στο σπίτι σας, έως και 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
 • Τον φόρο ΦΠΑ 24%
 • Αποκλειστική πρόσβαση στο εκπαιδευτικό βίντεο του Νικόλα Σμυρνάκη «11 βήματα που οδηγούν στην ευτυχία» διάρκειας 45 λεπτών (αξίας 39,00 €).
 • Τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μαγνητοσκοπημένο (θα είναι προσβάσιμο 7 ημέρες μετά από τη λήξη του). Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στο ίδιο το ζωντανό workshop, θα μπορέσετε να λάβετε το βιβλίο και να το δείτε μαγνητοσκοπημένο στον δικό σας χρόνο.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο είναι βασισμένο σε έννοιες και θεματικές που εμπεριέχονται στο βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη: Γράψε τη δική σου Ιστορία – Τετράδιο ονείρων και εκπληρώσεων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

 

Κλείσε τη θέση σου ΕΔΩ